Dragnea: Kovesi a greșit grav sfidând Parlamentul, nu e ca și cum ai fura 1 milion de euro…

Liviu Dragnea saluta decizia lui Iohannis de a o demite pe Kovesi, argumentand faptul că persoanele publice ar trebui să-și dea demisia de onoare atunci când asupra lor planează suspiciuni:

„Dacă eu eram în locul lui Kovesi, România ar fi arătat cu totul altfel!

În primul rând că îmi dădeam demisia în secunda doi dacă asupra mea ar fi planat cea mai mică urma de îndoială asupra imparțialității și a profesionalismului meu. Doar mă știți că sunt un om de cuvânt și fac parte din onorata societate…

Ea a greșit grav atunci când a sfidat Parlamentul și CCR-ul dar mai ales atunci când a crezut că poate stârpi corupția din România. Au mai încercat și alții și știm bine cum au sfârșit…

Ori astea sunt fapte deosebit de grave, nu e ca și cum ai fura un milion de euro, haideți să fim serioși.

Mă bucur că președintelui Iohannis i-a venit mintea la cap și s-a dat în final pe brazda. Îi voi oferi tot sprijinul meu pentru a gasi cât mai repede persoana potrivită care s-o înlocuiască pe Kovesi.

Deja am aici pe foaia asta vreo 8 CV-uri ale unor femei capabile din Videle, dar încă nu m-am hotărât pe care dintre ele s-o folosesc în postura de procuror-șef la DNA.”

A declarat liderul PSD fluturând jurnaliștilor o foaie A4.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.