Analist A3: A fost un joc murdar, motociclistul avea tatuat pe genunchi curul lui Dan Voiculescu!

Lupta dintre Mircea Badea și Tedi a fost întoarsă pe toate părțile aseara la emisiunea lui Gândea, concluzia fiind că Mircea Badea este învingătorul moral al meciului.

În sprijinul acestei concluzii, în platoul de la Antena 3, a fost invitat un expert în arte marțiale (centura neagră la curling) care a comentat meciul:

„Mircea a plecat din start cu un handicap, il are probabil din copilarie, în plus adversarul său a jucat murdar. Dacă dați meciul în reluare de câteva ori sau faceți un stop-cadru, o sa vedeți că motociclistul are pe genunchi un tatuaj cu curul lui Dan Voiculescu.

Mircea nu avea practic nicio șansă!

Uitați-vă cu atenție în secunda 2, fix la jumatea meciului, să vedeți cum Mircea e pur și simplu hipnotizat de acest tatuaj și nu poate să își ia ochii de la genunchiul lui Tedi, de acolo de unde în final va veni lovitura năucitoare de K.O.!

Chiar și așa e nevoie de cinci oameni pentru a-l ține pe Mircea să nu-l distrugă pe motociclist. Cine știe ce se întâmpla dacă apuca să se ridice.”

Spre finalul emisiunii a intervenit telefonic și Codrin Ștefănescu care a susținut că Tedi este pasibil de închisoare pentru lovirea unei persoane cu handicap.

Concluzia a fost trasă de prezentatorul emisiunii Mihai Gâdea: „Mircea a făcut un joc frumos, apreciat de milioane de români, în schimb adversarul său nu a reușit să-l lovească decât 5 secunde!”

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.