De ce sa contactezi o agentie imobiliara. Cateva motive

Ce fericire…urmeaza sa iti cumperi o casa…un nou inceput pentru tine si pentru familia ta cu alte cuvinte. Fie esti in cautarea unei locuinte mai mari, mai moderne sau unei case mai mici, cu siguranta ai nevoie de ajutor pentru a incepe. Un agent imobiliar te poate ajuta sa determini ceea ce cauti, in functie de bugetul disponibil si in functie de nevoile si cerintele tale.

Un acces mai facil la case

Agentii imobiliari cunosc piata locala. Chiar daca majoritatea locuintelor sunt postate si online pentru ca un potential comparator sa le poata explora in voie, numerosi sunt vanzatorii care prefera ca vanzarea sa ramana privata. Exista mai multe motive care explica aceasta dorinta: vecini curiosi, dificultati financiare, un divort. In acest caz, o agentie imobiliara ramane cea mai buna alegere. Asta deoarece iti poate oferi acces exclusiv la o casa de care nici nu stiai ca este scoasa la vanzare.

Simtul marketingului si publicitatii. Inainte de a incepe sa negociezi preturile sau sa finalizezi o tranzactie, trebuie, intai si intai, sa atragi cumparatori potentiali pentru proprietatea ta. Este un alt motiv pentru care ar trebui sa apelezi la serviciile unei agentii imobiliare. O agentie imobiliara va profita de relatiile profesionale de durata cu vechii clienti si cu agentii actuali pentru a-ti pune in valoare proprietatea. Proprietatea ta va beneficia de publiciatate la cele mai inalte standarde ale profesionalismului. Un agent imobiliar va sti sa se foloseasca de toate metodele posibile pentru a-ti prezenta casa lumii. Anunturi pe Internet, marketing online, pliante, etc.

Economiseste bani

Un agent imobiliar experimentat cunoaste valoare caselor dintr-un anumit cartier. Poate estima valoarea unei case din momentul in care trece pragul unei case. Iti ofera posibilitatea de a gasi o casa la bugetul stabilit sau chiar sa economisesti bani.

Sursa: https://www.capital.fr/immobilier

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.