Sfaturi pentru cele mai bune afaceri imobiliare

Iti oferim sfaturi pentru cele mai bune afaceri imobiliare. Pentru a face cea mai buna afacere imobiliara prioritatea ta trebuie sa fie aceea de a cumpara sub pretul pietei. Nu are rost sa astepti o crestere ipotetica a preturilor. Mai jos vei gasi cele mai bune sfaturi pentru cele mai bune afaceri imobiliare.

Sfaturi pentru cele mai bune afaceri imobiliare. Stabileste-ti nevoile

Gata, ai luat o decizie, vei cumpara un imobiliar, vei investi in imobiliare. Inainte de a sari pe primul site de anunturi de imobiliare cunoscut, trebuie, intai si intai, sa iti definesti criteriile de cautare. In ce cartier vrei sa cumperi un imobil, cate camere sa aiba, daca vrei bucatarie inchisa sau deschisa, spatiu exterior generos, etc…fara sa uitam bineinteles de buget. Listeaza tot ce este important pentru tine, iti va servi de baza pentru a studia anunturile.

 Studiaza piata imobiliara locala

Inainte de a investi in imobiliare trebuie sa faci un studiu de piata, inainte de incepe sa cauti perla rara. Este primordial sa cunosti preturile din zona in care vrei sa investesti daca vrei sa te asiguri ca faci cea mai buna afacere imobiliara. Ar fi pacat sa platesti prea mult deoarece erai mult prea grabit si nu ai reflectat indelung inainte de a investi.

Triaza anunturile imobiliare

Oricare ar fi site-ul pe care vrei s ail folosesti pentru a cauta un imobil trebuie sa ii acorzi timp. Nu ezita sa intri pe site de doua-trei ori pe zi pentru a vedea cele mai noi anunturi. Cauta mentiunea “Urgent” in anunturile imobiliare, acest lucru poate fi semnul unui divort sau al unei mutari urgente, neprevazute. Oricare ar fi motivul, acesta apare ca un semnal luminos care te invita sa negociezi. Daca oamenii sunt grabiti sa vanda atunci vor negocia cu siguranta. Cauta si apartamente sau case cu decoratiuni interioare demodate, gresie sau faianta sparta care sunt semnele unei mosteniri. Cel mai adesea acest bun este vandut de copiii defunctului pentru a imparti castigul.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.