De unde cumperi cea mai bună hrană pentru animalul de companie?

image001Animăluțul tău de companie merită tot ce este mai bun, de la îngrijire atentă până la hrană de înaltă calitate. Însă, găsirea hranei potrivite nu este întotdeauna cea mai simplă sarcină. Este important să știi ce fel de sortiment este potrivit pentru prietenul tău blănos, dar și de unde îl poți achiziționa.

Cum alegi hrana potrivită pentru animalul de companie?

Pentru ca pisica și câinele tău să fie cât mai sănătoși și să ducă o viață cât mai lungă, vor avea nevoie de un tip de hrană care să li se potrivească. În primul rând, asigură-te că alegi un sortiment potrivit speciei lor. Apoi, va trebui să ții cont și de câteva alte detalii.

Optează pentru o hrană potrivită etapei lor de dezvoltare. Aceasta conține ingrediente adaptate fiecărei categorii de vârstă (junior, adult și senior), care să ajute la întărirea sistemului imunitar sau să ofere protecție animalului împotriva anumitor afecțiuni specifice anumitor vârste.

Poți lua în considerare și alegerea unor formule speciale de hrană în funcție de nevoile câinelui sau pisicii. Acestea pot fi dedicate animalelor sterilizate sau pot oferi protecție pentru blană, dinți, sistemul digestiv, sistemul urinar, pot avea formule pentru controlul greutății etc.

Când vine vorba de alegerea acestor tipuri speciale, poți cere sfatul medicului veterinar dacă ai neclarități. De fapt, acesta este cel mai în măsură să recomande o formulă dedicată sau hrană tratament. Tot acesta îți poate sugera și un brand potrivit.

De unde cumperi hrana pentru animale?

Odată ce ai aflat ce fel de hrană ar fi cea mai potrivită pentru câinele și pisica ta, trebuie să găsești locul cel mai potrivit de unde să o achiziționezi. Iată unde o poți găsi.

Pet shop sau farmacie veterinară

Unul dintre cele mai potrivite locuri de unde să cumperi hrană pentru animalele tale este, desigur, un magazin specializat. În cadrul unui pet shop sau a unei farmacii veterinare poți găsi o selecție variată din care poți alege, așadar șansele de a putea cumpăra exact ceea ce ai nevoie sunt foarte mari.

Aceste magazine mai au un avantaj. În cazul în care nu ești convins sau nu știi exact de ce ai nevoie, angajații te pot ajuta cu sfaturi și îți pot recomanda produse care ți-ar putea fi de folos.

Magazin online pentru animale

Dacă nu dorești să mergi până la un pet shop și timpul nu îți permite să te deplasezi pentru aceste cumpărături, ai oricând opțiunea online. Aceste site-uri specializate, precum PetPal magazin online, comercializează aceeași ofertă de hrană și produse pentru animale și îți permit să cumperi rapid orice ai nevoie, iar comanda îți va fi livrată într-un timp scurt. În plus, ai și libertatea de a verifica întreaga ofertă.

Supermarketuri

Dacă vrei o soluție mai practică și să faci cumpărături pentru toată familia în același timp, poți găsi hrană pentru animale și în supermarketuri. Însă, acestea nu au o ofertă la fel de diversificată și este posibil să nu găsești exact ceea ce cauți. De aceea, îți recomandăm să comanzi produsele online sau să le achiziționezi de la pet shop.

Alegerea hranei perfecte pentru animăluțul tău este foarte importantă, deoarece sănătatea sa depinde de acest aspect. Discută cu veterinarul dacă nu știi exact ce produse sunt potrivite pentru câinele sau pisica ta și apoi cumpără-le din pet shop, farmacie veterinară, de pe site-urile pentru animale sau din supermarket.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.