2 moduri de a plăti datoria la KRUK și a economisi bani de Crăciun

plata datorii la kruk90% dintre românii cu restanțe spun că își asumă datoria, dar se așteaptă să fie recompensați pentru plata ei la timp*. 12% plătesc de teama repercursiunilor, știind că datoria nu dispare și neplata ei poate aduce după sine proprire pe venituri. Se găsesc informații detaliate pe site-urile de profil.

KRUK, companie de management al datoriilor, a ascultat părerile clienților săi și în luna decembrie le oferă două moduri de a plăti restanțele și de a economisi bani de Crăciun. Cel mai rapid mod de a economisi bani de sărbători este să câștige vouchere de cumpărături de minim 500 lei în hypermarketurile Kaufland. Astfel, a organizat concursul „Calendarul cu suprize” în perioada 1-22 decembrie 2022. Pentru a participa la concurs, clienții trebuie să plătească online datoria și să își dea acordul de participare. Valoarea premiilor variază după cum urmează:

– în zilele 1-5 decembrie, 7-20 decembrie, fiecare voucher oferit zilnic are valoarea de 500 lei;

– pe 6 decembrie voucherul are valoarea de 1000 lei;

– pe 22 decembrie voucherul are valoarea de 2000 lei.

Pentru a intra în concurs, plata datoriei online se poate face prin 3 metode.

Câștigătorii sunt selectați prin tragere la sorți. Regulamentul concursului este prezentat pe eKRUK, platforma prin care clienții își gestionează singuri datoria și plătesc online.

Modalități de plată a datoriei pentru a câștiga vouchere de cumpărături

Datoria se poate plăti online prin 3 modalități, pentru a putea participa la concursul „Calendarul cu suprize”. O modalitate este prin link securizat și personalizat creat de angajații companiei: clienții îi contactează în timpul programului de lucru și le solicită acest tip de plată prin canalul dorit (telefon, chat, e-mail). Apoi primesc link-ul prin SMS sau e-mail, în funcție de preferințele lor. Celelalte două modalități de plată a datoriei sunt prezentate cu lux de amănunte pe eKRUK, acolo putând fi de fapt realizate.

Clienții care nu au norocul de a câștiga premii în cadrul acestui concurs, dar au semnat un angajament de plată anterior și s-au înscris în programul „Dorințe Împlinite”, tot mai au șansa de a economisi bani de Crăciun. În cadrul acestui program, orice rată plătită la timp le aduce clienților puncte de loializare. Aceste puncte se transformă în bani în platforma Benefits. Plățile constante, recurente, înainte de scadență le aduc clienților și puncte bonus. În contul lor din Benefits, clienții văd câte puncte au acumulat, cât valorează ele. Cu aceste puncte ei pot achiziționa vouchere de cumpărături de la orice partener din Benefits, nu mai sunt limitați doar la Kaufland.

În cazul în care clienții află aceste detalii după ce au făcut cumpărăturile pentru sărbători, dar încă nu au plătit datoria luna aceasta, mai este o veste bună pentru ei. Fac economii plătind rata la KRUK cu punctele din Benefits. Tot ce trebuie să facă este să verifice că au suma necesară în cont și să folosească un cod cadou: „Plătește rata KRUK”.

Angajații companiei cu siguranță pot oferi mai multe detalii despre toate aceste modalități de economisire.

*Conform unui studiu realizat în noiembrie 2022 de KRUK România și IRES.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.