Olguța: Nu doar la Cluj vin investitorii! Multinaționala italiană Camorra dorește să investească la Craiova!

Bucurie mare pe capul Olgutei Vasilescu dupa ce a auzit ca o organizatie italiana si-a facut planuri pentru a patrunde pe piata craioveana.

Olguta Vasilescu a tinut sa raspunda astfel celor care acuza PSD-ul ca alunga investitorii straini din judetele pe care le controleaza:

„Oltenii si moldovenii sunt mai saraci din cauza ca cei din Ardeal si cei din vestul tarii sunt mai bogati decat ei. Insa in curand lucrurile vor sta cu totul altfel, din cauza masurilor pe care le vom lua, astfel ca in cativa ani, toti romanii voi fi la fel de saraci.

Suntem doar de un an la guvernare si deja lucrurile incep sa se imputa, nu doar pentru cei de la Bucuresti, ci si pentru cei din Oltenia.

Iata ca nu doar la Cluj vin investitorii! Multinationala italiana Camorra, un brand renumit in Europa, doreste sa investeasca la Craiova!

Este un actor important pe piata neagra a Olteniei si credem ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Vor fi mai multe locuri de munca pentru categoriile defavorizate, iar concurenta cu firmele locale va duce implicit la cresterea, posibil dublarea, calitatii produselor si serviciilor, de pe urma carora vor beneficia fara doar si poate, consumatorii.

Pentru inceput cei de la Camorra vor sa deschida la noi doua case de toleranta, probabil un fel de case de amanet; si o societate de finantare cu dobanda foarte variabila. Nu e deloc rau pentru inceput…

Salut pe aceasta cale intentia investitorilor italieni si felicit toate multinationalele serioase, care vin aici sa investeasca, nu ca alea de la Cluj sau Timisoara, care sponsorizeaza protestele din Piata Victoriei.”

A declarat Olguta Vasilescu, vizibil entuziasmata de intentia investitorilor italieni.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.