De frica sa nu fie asociati cu un grup de alcoolici, oficialii europeni au refuzat sa intre in conferinta cu premierul Mihai Tudose.

mihai tudoseSuntem romani si cunoastem foarte bine zicala „Cine se aseamana se aduna”, dar se pare ca la fel de bine o cunosc si vecinii nostri, mai precis presedintii institutiilor europene, care nu au acceptat sa sustina o conferinta comuna cu prim-ministrul Mihai Tudose, lasandu-l pe acesta sa vorbeasca singur in subsolul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana.

Bineinteles, acest lucru nu a constituit o problema pentru premier, domnia sa avand o vasta experienta in monologuri sustinute dupa ce toti partenerii de pahar se faceau crita si adormeau pe sub mese.

Desi au refuzat sa ofere o declaratie oficiala cu privire la gestul lor, un reprezentant al Parlamentului European, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, a declarat pentru reporterul nostru:

„Pentru Grindeanu am facut o exceptie si am acceptat sa sustinem o conferinta de presa comuna, la urma urmei, acesta avea doar fata de sluga, ceea ce nu ne-a deranjat atat de tare. Din pacate, nu am putut sa facem un compromis si in cazul domnului Tudose care a fost surprins de catre femeia de serviciu cum tragea o dusca exact inainte de inceperea conferintei, dintr-o butelcuta pe care o avea ascunsa in buzunarul sacolului.”

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.