Descoperire senzațională: Un oraș necunoscut a fost descoperit în inima Transilvaniei!

Descoperirea a fost facuta intamplator de niste muncitori care lucrau la reparatia unui drum ce leaga Clujul de Satu Mare.

romaniaIn apropiere de Zalau, la o pauza de masa, doi dintre muncitori s-au departat de grup pentru a cauta un magazin de unde sa poata cumpara un pachet de tigari si o sticla de Cola.

Nu mica le-a fost mirarea cand dupa deal s-a ivit un adevarat oras, absolut necunoscut pana acum, ramas probabil neatins de lumea exterioara, probabil chiar de pe vremea dacilor.

Descoperirea a fost imediat anuntata autoritatilor locale care s-au deplasat la fata locului si au confimat importanta descoperirii facute.

O echipa formata din arheologic, etnologi si inspectori ANAF s-a deplasat de urgenta la fata locului pentru efectua cercetari, masuratori si a imparti amenzi.

Din spusele localnicilor, orasul se numeste Jibou, asta fiind de altfel si prima sa documentare istorica.

Numele arhaic al localitatii, care nu inseamna nimic in nicio limba cunoscuta, confirma faptul ca localitatea nu a mai avut contact cu lumea exterioara de foarte mult timp, poate chiar din neolitic.

Tot din spusele localnicilor, in zona ar mai exista si alte orase necunoscute, locuite de triburi necontactate inca, insa informatia nu a fost pana acum confirmata.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.