Descoperirea senzationala care ne poate prelungi viata cu pana la 30 de ani

De-a lungul timpului medicina a facut descoperiri datorita carora, astazi, media de viata este mai mare decat oricand in trecut, dar oare procesul se opreste aici?

S-ar parea ca nu, dimpotriva, e abia la inceput.

Din Coreea vine o stire care ar putea avea implicatii profunde, atat in medicina cat si in evolutia omenirii in general.

Este vorba despre o substanta care ar putea eradica cele mai grave boli de inima, una dintre principalele cauze ale mortalitatii la nivel global (conform unor studii de specialitate, unul din 3 adulti au probleme cardio-vasculare).

Daca pana in prezent omenirea a castigat lupta cu tuberculoza, malaria si multe alte boli mortale in trecut, astazi au aparut noi provocari, noi boli grave, carora oamenii de stiinta se lupta sa le gaseasca leac.

Descoperirea senzationala pe care au facut-o oamenii de stiinta sud-coreeni, ar putea sa prelungeasca viata a sute de milioane de oameni cu 10, 20 sau chiar 30 de ani.

Mai exact, s-ar putea sa fim la un pas de a castiga lupta cu tensiunea arteriala, principala cauza a accidentelor cardio-vasculare.

Este adevarat ca tensiunea arteriala poate fi tinuta sub control prin medicamentatie si stil de viata, insa majoritatea bolnavilor nu isi schimba tabieturuile si alimentatia decat cand este prea tarziu.

Acum insa s-ar parea ca specialistii au gasit o solutie-minune care le poate schimba viata in bine si ii poate scapa de dietele anoste si pline de restrictii.

Despre ce este vorba?

Este vorba despre o substanta care are in componenta un polifenol (botezat Seanol) si o materie numita Calamarina, si care a fost izolata in compozitia unei alge descoperita langa coastele Coreei.

Polifenolii din compozitia acestei alge sunt de 100 de ori mai puternici decat orice antioxidant cunoscut pana acum.

Descoperirea lor este rodul a 15 ani de munca de cercetare dusa de echipa doctorului Haengwoo Lee, un renumit biochimist din Seatle, USA.

Polifenolii minune pot penetra cheagurile de grasime care se formeaza pe vasele de sange, eliberand vasele blocate si readucand presiunea arteriala la valori normale.

La randul ei, Calamarina, bogata in Omega-3, reda pofta de viata, reduce stresul si anxietatea, problemele de memorie si de vedere.

Aceste doua elemente, Calamarina si Seanolul, au fost combinate de dr. Lee cu vitamina D, devenind cel mai nou si puternic supliment, in lupta cu bolile batranetei, Marine-D3.

Folosit pe scara larga, acest supliment ar putea genera o noua revolutie demografica la nivel planetar, insa pana atunci mai are cateva teste de trecut, inclusiv pe cel al pietei.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.