PSD-ul susține famiglia tradițională

O famiglie traditionala adevarata este compusa dintr-un sef atotputernic, care ii hraneste pe toti, din baroni locali si primari, fiecare grupati intr-o piramida ierarhica in functie de sumele cu care cotizeaza in cadrul famigliei.

familia-traditionala-psdPoate sunt eu mai de moda veche dar nu e normal ca aceasta celula a crimei organizate sa fie jignita si atacata din toate partile, chiar de la cel mai inalt nivel.

Acum vad ca apar tot mai multe curente, in special venite din Occident, care incearca sa ne impuna alte valori, cum ar fi alegerile corecte, renuntarea la spagi sau si mai grav, aducerea in fata justitiei a celor care au furat in ultimii ani.

Pai in ritmul asta unde vom ajunge? Ne vom pierde identitatea noastra traditionala bolsevica, vom ajunge in puscarii sau chiar sa fim nevoiti sa traim din munca cinstita!

Asa ceva e inacceptabil!

Cand vom veni la guvernare, noi ca PSD, promitem tuturor alegatorilor nostri sa ne opunem acestui asalt organizat impotriva valorilor noastre si vom sustine prin toate mijloacele famiglia traditionala.

Bineinteles ca suntem toleranti, nu conteaza daca esti Adrian Nastase sau hetero, Marian Vanghelie sau suedez, tot ce conteaza este fidelitatea fata de capul famigliei si mai ales contributia ta la cheltuielile casei.

A sintetizat Liviu Dragnea conceptia sa despre famiglie.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.