Reincepe serialul Dallas

Mai tineti minte serialul Dallas, familia Ewing, anii `70-`80? Serialul care innebunea Romania pe vremea cand inca nu descoperisem telenovelele, unul din putinele filme straine care mai ajungeau in Romania ceausista si, dupa unii, unul din factorii care au contribuit la caderea comunismului in Romania. Ei bine, in curand va rula pe ecrane continuarea celui mai celebru serial din istoria televiziunii.

preluata de pe http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSzqxAMF8qQuiZCCf1k2mgRcrEHRBAwSwBJlzN4pi-V-pQmHkY&t=1

Serialul a inceput in 1978 si a durat 14 ani, timp in care s-a bucurat de milioane de fani din toata lumea. Inca din 2010 producatorii de la Hollywood au dezvaluit faptul ca lucreaza la o noua serie. De data asta actiunea se concentreaza pe noua generatie, copiii lui JR, Boby si generatia lor, ajunsa la maturitate, continua intriga si lupta pentru putere in familia Ewing.

Din vechea garda vor reapare in film JR (Larry Hagman), Boby (Patrick Duffy) si Sue Elen (Linda Gray), momentan producatorii ezita sa mai dea si alte nume ale actorilor din vechea serie care vor reapare pe micile ecrane. Pe langa acestia vor fi desigur si o multime de personaje noi, noua generatie de Ewing-gi.

Serialul va fi difuzat pe TNT din vara lui 2012 si va avea 10 episoade (deocamdata). Este posibil sa fie preluat si de anumite posturi romanesti avand in vedere succesul de care s-a bucurat acest serial in tara noastra.

Ramane de vazut daca cele 10 episoade vor mai starni interesul publicului ca in urma cu 30 de ani, probabil de succesul sau insuccesul noii serii atarna viitorul serialului, poate ca cele 10 episoade sunt un test al producatorilor pentru a analiza reactia telespectatorilor si a decide daca vor mai urma sau nu si alte episoade. Deocamdata ramane de vazut sau mai bine zis, de vizionat 🙂

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.