Viorica Dăncilă: Noi promovăm femeile, viitoarea ambasadă în Israel va fi o colegă din PSD!

Desi nu este inca limpede daca România iși va muta sau nu ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim, se pare că Viorica Dancila a luat deja o decizie în acest sens.

„E mai putin important daca ambasada Romaniei va locui intr-un oras sau altul, mai important e cum anume ne va reprezenta tara. Daca e o persoana profesionista si civilizata sau una care nu isi plateste contributia la partid si iti fura tacamurile cand o pui la masa.

Si pentru ca noi, muierile din PSD sustinem egalitatea se sanse si promovarea femeii, fiind de altfel prima tara care are un motostivuitor cu meseria de femeie, de ca sa nu fim si prima tara care are o femeie ce ocupa functia de ambasada?

De ce doar barbatii sa ocupe functii de aeroport, guvern sau consiliu, cand avem atatea femei capabile care ar putea oricand sa fie primarii, judecatorii si bineinteles, de ce nu, ambasade?

M-am consultat cu colegii mei si am decis ca viitoarea ambasada a Romaniei in Israel va fi o colega din PSD care a lucrat in trecut la protecție si pază personală, escortand in oras diverși bărbați.

Nu ii pot spune numele acum pentru ca trebuie sa se mai documenteze putin sa inteleaga ce trebuie sa faca o ambasada si cum sa se poarte in societatea, dar va voi anunta la momentul potrivit.”

A declarat premierul, lasandu-i cu gura căscată pe jurnalisti, ambasadori si pe baiatul de la pază.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.