Doua idei de afaceri

Exista o multime de oportunitati de afaceri pe internet. Cu totii cunoastem companiile de miliarde de dolari Yahoo, Google, Ebay etc. Nu o sa vorbim despre ele pentru simplul fapt ca nu se fac nici cu bani putini si nici nu sunt la indemana oricui. Si totusi oportunitatile online nu sunt nici pe departe monopolizate de marile trusturi, simplii utilizatori isi pot crea un „imperiu” online fara cunostinte tehnice iesite din comun si fara costuri exorbitante. Ca dovada stau zecile de mii de utilizatori care isi conduc afacerile pe internet din fata computerului incasand profituri, unii dintre ei de mii de dolari pe saptamana.
Atentie, am spus fara cunostinte deosebite in IT si fara cheltuieli prea mari, dar nu am spus fara a face nimic.

Si in afacerile online ca si in cele clasice pentru a face bani trebuie sa vinzi ceva cuiva. Dar datorita produselor cu drept de revindere acel ceva, nu mai este azi o problema.
Produsele cu drept de revindere sunt un concept revolutionar aparut in ultimii ani pe internet. Cineva creaza un produs intangibil (de regula un soft sau o carte electronica), apoi ofera drept sau licenta de revindere celui care ii cumpara produsul, astfel clientul respectiv poate sa-si inceapa propria afacere revanzand produsul cumpart si pastrand 100% din profit. Nu e nevoie de spatiu de depozitare, fiind intagibil produsul respectiv se stocheaza pe hardul computerului si apoi este copiat pe CD ori de cate ori cineva face o noua comanda. Multi oameni obisnuiti au profitat de acest sistem pentru a-si lansa propriile afaceri online, vanzand unul sau mai multe astfel de produse, fie la pachet, fie individual.
Ar zice unii ca piata este saturata de astfel de produse. Nimic mai fals, noi produse cu drept de revindere apar in fiecare an, fiind tot atatea afaceri la cheie si idei de afaceri profitabile. Mai jos va prezentam doua astfel de afaceri la cheie ce pot fi demarate in Romania cu o investitie initiala de aproximativ 100 lei, investitie amortizata dupa prima revindere.

1. Ghidul Consult Expert 3
Este o carte electronica in format PDF ce cuprinde 650 de pagini cu informatii despre afaceri. Modele de contracte, strategii puternice de promovare, idei de afaceri, informatii utile despre infiintarea unei firme si a altor entitati juridice si multe altele. Este un produs de nisa axat spre clientii interesati de afaceri si de domeniul financiar. Nisa este extrem de larga si consistenta. Este binecunoscut faptul ca dupa „sex”, al doilea cuvant in topul cautarilor pe Google este „bani”.
Ghidul este verificat si aprobat de juristi, profesori universitari si manageri! Este un produs puternic ce va poate aduce in jur de 200 lei (2 milioane de lei vechi) pe saptamana la o promovare medie. Daca apelati la o promovare agresiva puteti obtine mult mai multe comenzi saptamanal. Desigur, estimarile sunt aproximative bazate pe rezultatele obtinute de cei care comercializeaza deja acest produs.
Pentru a vedea pagina de prezentare a ghidului Consult Expert 3, mergeti la aceasta pagina.

2. Manualul de Hipnoza
Este tot un produs de nisa adresat persoanelor pasionate de paranormal, ocultism, hipnoza si trucuri de iluzionism.
Pe langa manualul de hipnoza propriuzis, produsul contine si 3 bonusuri de calitate ce contin informatii din domenii adiacente (limbajul trupului, trucuri de iluzionism si un soft special).

Acest produs are marele avantaj de a fi fara concurenta pe piata romaneasca. Cu o promovare adecvata in medii frecventate de persoanele cu astfel de pasiuni puteti ajunge si la 5 comenzi pe saptamana (adica 500 lei/saptamana).

Pentru a vedea pagina de prezentare a acestui produs vizitati aceasta pagina.

Se spune sa nu-ti pui niciodata ouale intr-un singur cos, diversificarea si multiplicarea surselor de venit nu a fost nicicand mai usoara ca acum. Datorita produselor cu drept de revindere poti obtine tot atatea surse de venit cate crezi ca poti sa „duci”. De exemplu poti cumpara un produs cu drept de revindere pentru o anumita nisa si apoi unul sau mai multe pentru nise diferite, putand sa le comercializezi simultan.

In speranta ca aceste doua ponturi fierbinti va sunt folositoare, va urez succes in afaceri!

P.S.: cifrele prezentate in acest articol sunt estimative, nimeni nu va garanteaza ca veti obtine astfel de profituri. Puteti incasa mai mult sau mai putin, in functie de activitatea depusa.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.