Vești bune de peste Ocean: cu sigurață SUA va proteja Europa de Est sau nu!

Dupa aproape doua luni de incertitudini, create de victoria in alegeri a lui Donald Trump, iata ca lucrurile incep intr-un final sa se clarifice iar tarile care nu se afla in apropierea Rusiei pot rasufla usurate.

Dupa lungi discutii dintre presedintele american, liderii europeni si secretarul general al NATO, s-a ajuns la un consens menit sa-i Donald Trump & LaLa Anthony Visit "FOX And Friends"linisteasca si pe cei mai inversunati cârcotși:

Let`s agree that we disagre, si-a inceput Donald Trump discursul.

SUA nu isi va abandona in mod iresponsabil aliatii din Estul Europei. Am analizat cu atentie situatia si am ajuns la concluzia ca avem doar doua posibilitati.

Fie vom continua sa cheltuim bani cu apararea acestor parteneri, fie vom delega Rusiei sarcina asigurarii securitatii acestor tari ale caror nume nu pot sa le retin.

In aceasta primavara voi avea o intalnire in Romania, la Budapesta, cu presedintele rus Vladimir Putin.

Cu aceasta ocazie ii voi explica omologului meu cat de importante sunt pentru noi aceste tari si ma voi asigura ca Rusia le va trata cu respect si seriozitate si ca nu le va modifica granitele, decat daca acest lucru este absolut necesar.

Un stapan adevarat e acela care stie sa se faca iubit si temut in egala masura si cred ca Putin are toate calitatile necesare pentru a fi un bun lider al acelei parti de Europa care a dovedit ca nu are ce cauta nici in NATO si nici in lumea civilizata.

Am incredere ca procedand astfel vom contribui la detensionarea relatiei noastre cu Rusia si la mentinerea pacii in lume.

A declarat presedintele american, risipind ultimele temeri cu privire la planurile sale..

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.