Dragnea vine cu precizări: ați înțeles greșit, 1450 lei va fi salariul maxim nu salariul minim!

Acuzat de adversarii politici ca nu isi respecta promisiunile din campania electorala, liderul PSD a venit ieri cu precizari importante pentru romani.

program-psdCineva a lansat o speculatie de presa cum ca eu as fi promis in campanie un salariu minim pe economie de 1 450 lei. Totul nu este decat o manipulare a oamenilor lui Soros, eu am spus foarte clar, ala va fi salariul maxim pe economie, nu cel minim!

Nu sunt genul care sa mint oamenii cu masuri populiste. Mergeti in Teleorman sa vedeti ce saracie e acolo.

Credeti ca acei oameni s-ar fi lasat pacaliti de promisiuni desarte mereu si mereu? Singura explicatie plauzibila e aceea ca oamenii ma iubesc si ma voteaza oricum pentru ca stiu ca si eu ii respect si am cu ei o relatie corecta, ca de la stapan la sclavi.

Asta inseamna sa fii un lider puternic!

Eu nu cred ca electoratul PSD e atat de naiv incat sa ne voteze pentru un salariu mai mare, pentru ajutoare sociale mai mari si alte astfel de masuri populiste din campanie.

Si pentru ca s-au spus multe aberatii despre programul nostru de guvernare, dati-mi voie sa va prezint personal un grafic realist, la rece, foarte sugestiv pentru evolutia economiei romanesti sub viitorul guvern PSD.

A incheiat Liviu Dragnea, dupa care a luat un marker si a desenat pe tabla esenta programului de guvernare al social-democratilor.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.