Veste bună pentru asociațiile de locatari! Iarna aceasta vor plăti mai puțin la întreținere pentru că se va tăia căldura!

Pentru ca tot mai multi romani sunt nostalgici dupa perioada comunista, guvernul a decis ca anul acesta sa le faca o surpriza placuta si sa taie caldura si apa calda din blocuri.

Pentru inceput masura se va extinde in municipiile resedinta de judet din sudul tarii, dupa ce in ultimii ani s-a experimentat cu succes programul pilot Foamea si Frigul in orasele mai mici, ramase inca in plin regim comunist.

Daca totul merge conform planului, nu peste mult timp vom vedea acest program implementat la scara nationala, spre bucuria locatarilor care si acum sustin ca pe vremea lui Ceausescu se traia mai bine.

E o veste care ne bucura si care, sincer sa fiu, pe mine unul ma face sa ma simt ca la 30 de ani. In primul rand ca o sa platim mai putin la intretinere si in al doilea rand ca tara va face economie de agent termic care va merge astfel la fabrici si uzine.

In plus cine avea nevoie de apa calda iarna, cand se stie bine ca oamenii se spala vara, ca sa nu raceasca? Cat priveste frigul, daca nu mai putem si nu mai putem, mai punem o patura pe noi, ca pe vremea lui Ceausescu, cand eram o tara respectata, nu ca acuma….

Am vorbit si cu restul locatarilor si toti asteapta cu nerabdare ca programul guvernului sa ajunga si in capitala. Singura nelamurire e cea legata de risipa care se face cu energia electrica dupa ora 10 seara….

A declarat presedintele uneia dintre cele mai comuniste asociatii de locatari din Bucuresti.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.