Rușinos: 465 de români fac consumație de milioane de euro, fără să plătească!

Credeai ca romanii care au fugit dintr-un restaurant din Spania fara sa-si achite nota de plata, sunt un caz izolat? Din pacate nu!

Reporterii nostrii au descoperit in Romania o situatia mult mai grava: 465 de romani ocupa abuziv un local in care fac lunar consumatie de abuzmilioane de euro, dar niciodata nu achita nota de plata!

Mai mult decat atat! Cand proprietarii localului incearca sa le ceara socoteala pentru comportamentul lor abuziv, acesti paraziti care doar consuma si produc daune insemnate, ii jignesc sau chiar ii ameninta cu puscarie de pana la 3 ani, pentru tulburarea ospatului.

Ca si cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, aceasta banda de crima organizata a reusit sa le impuna proprietarilor inclusiv taxe de protectie, sa le deconteze cheltuieli de transport, ba chiar sa le plateasca pensii si salarii uriase.

Practic proprietarii au ajuns sa munceasca pe branci, uneori prin tari straine, doar pentru a-i intretine pe acesti escroci.

Situatia a fost reclamata de nenumarate ori atat autoritatilor nationale cat si aliatilor internationali, insa nimeni nu doreste sa intervina, cu atat mai mult cu cat proprietarii localului inchiriaza periodic cladirea acelorasi escroci care le promit de fiecare data de acum se vor comporta corect si civilizat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.