Dragnea: Nu suntem o democrație perfectă dar am putea oricând să devenim o dictatură model!

Continua disputele din interiorul PSD in ceea ce priveste directia in care va evolua partidul!

In timp ce aripa moderata pledeaza pentru o democratie originala si un pesedism cu față umană, nucleul dur din jurul lui Liviu Dragnea doreste implementarea unor solutii radicale:

„Sunt dezamagit de modul in care guvernul trateaza problema sorosistilor care in fiecare saptamana fac mizerie in fața guvernului. Mai multa barbatie a dovedit doamna primar Firea care a incercat sa rezolve de una singura aceasta problema spinoasa ce pateaza obrazul partidului nostru.

Poate nu va dati seama, dar situatia este deosebit de grea pentru partidul nostru!

Trebuie sa ne hotaram daca mergem la inchisoare sau ramanem la putere pentru tot restul vietii noastre. Ar trebui sa fie usor de ales, chiar si pentru un pesedist…

De vreo 28 de ani tot incercam sa construim o democratie functionala, poate ar fi cazul sa renuntam la aceasta utopie. Am incercat, ne-am straduit, dar unele impulsuri sunt mai puternice decat noi. De ce sa ni le reprimam cand putem trai cu ele si inca foarte bine?

Poate ca nu suntem o democratie perfecta dar am putea oricand s-o punem de o dictatura, mamă-mamă!

La urma urmei cheia succesului in cariera e sa faci ceea ce iti place, ce te pasioneaza si la care te pricepi, ori la dictatura nu ma intrece nimeni in Romania la ora asta!”, si-a argumentat liderul PSD propunerile.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.