Ăsta da centenar! Comisia de la Veneția recomandă 100 de ani de pușcărie pentru liderii PSD-ALDE!

Superbă propunere de marcare a centenarului din partea Comisiei de la Veneția!

Juriștii europeni recomandă României ca, măcar la 100 de ani de la Marea Unire, să iasă definitiv din Epoca Fanariotă și să umple odată cele două temniți largi cu care ne tot lăudam aiurea:

„Am studiat cu atenție propunerile legislative din țara voastră și concluzia care se desprinde e una cât se poate de clară: aveți prea mulți infractori și nebuni care umblă liberi pe strada, prin mass-media dar mai ales prin Parlament!

Altfel cum credeți că a fost posibil ca într-o sută de ani să ajungeți de la Brătianu la Dăncilă?

Dacă tot vreți să reformați Justiția, ați putea începe prin a interzice infractorilor să mai facă legi pentru voi. Ați putea continua apoi cu cate 100 de ani cu executare pentru 10 dintre liderii infractorilor politici, că tot vă sărbătoriți centenarul.

Spuneți ca furați de sărăcie, pai tocmai de aia sunteți săraci pentru că tolerați hoția!

Uitați-vă la Elveția, o țară mică, numai munte, fără mare, fără petrol, fără potențial, e cea mai prospera din Europa iar voi, care aveți de toate, sunteți rupți în cur de când vă știm!

Și ar mai fi multe de spus. Lista e lungă, dar numai de voi depinde dacă vreți să îi dați înainte sau să mai trăiți 100 încremeniți în țara lui Papură Vodă.

Este ultimul sfat gratuit pe care vi-l dăm, dacă ne mai deranjați cu aberantele voastre proiecte legislative s-ar putea să percepem o taxă pe prostie…”

Se mai arată în finalul comunicatului.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.