Raport CIA: PSD-ul fură în fiecare an între 50% și 80% din cadourile lăsate de Moș Nicolae!

Statistica ingrijoratoara data azi publicitatii de catre CIA!

Conform acestui raport, PSD-ul fura anual din cadourile lasate de Mos Nicolae in ghetuțele romanilor, in afara de loviturile pe care le da de Paști sau de Craciun!

Românii sunt astfel pagubiti de milioane de euro anual, contravaloarea unor procente cuprinse intre 50% si 80% din cadourile Moșului, mai mult in perioadele in care pesediștii sunt la guvernare, mai putin in cele in care sunt in opozitie (in aceste perioade romanii sunt furati si de partidul aflat la guvernare, indiferent de denumirea acestuia dar nu la fel de rau ca atunci cand este PSD-ul).

Cadourile de Moș sunt furate de peste tot dar in special din Oltenia si Moldova si mai ales de la copiii saraci, din mediul rural. Aici sunt cazuri in care PSD-ul local fura 100% din cadouri, ba uneori fura si ghetuțele.

Schemele de furt sunt multiple, de la asa-numita metoda ciordache, pana la traditionalul furt al caciulii de unii singuri, metoda brevetata de mai bine de 25 de ani.

In disperare de cauza, foarte multi parinti decid sa emigreze, cu tot cu copii, departe de brațul lung al PSD-ului, in timp ce altii se resemneaza si incearca sa munceasca mai mult, ca sa le mai ramana si lor cate ceva.

O solutie ar fi functionarea justitiei, fara amnistii, gratieri si praguri de abuz in serviciu, se mai arata in aceleasi raport al CIA!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Marianpreo Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.