SRI despre traficanții de arme apăruți în presă: îi cunoaștem, și noi mai cumpărăm uneori de la ei

SRI-ul a luat azi pozitie vizavi de reportajul jurnalistilor Sky News care prezinta niste traficanti de arme undeva prin padurile din Moldova.

-Facem verificari pentru a-i identifica pe reporterii care au filmat acest material. Ei sunt adevaratul pericol la adresa traficanti de armesigurantei statului nostru si chiar la cea a Statului Islamic.

Odata identificati, vor fi declarati persona non grata pe teritoriul Romaniei.

In ceea ce ii priveste pe traficantii de arme, din informatiile pe care le avem pana acum despre ei, nu ar reprezenta o amenintare reala.

Majoritatea dintre ei sunt fosti sau actuali traficanti de tigarete care, odata ce au descoperit aceasta noua oportunitate pe piata ucraineana, s-au reprofilat sau s-au upgradat, daca vreti, trecand de la traficul cu tigari la cel cu arme.

Unii au chiar mai multe business-uri in paralel, ceea ce spune multe despre seriozitatea si puterea lor de munca, asta asa, ca o paranteza.

Deci cum va spuneam, ii cunoastem de multa vreme si va pot spune ca din cand in cand si noi mai cumparam de la ei pentru ca au niste preturi foarte competitive.

Nu suntem foarte mandri de treaba asta dar in Romania fiecare se descurca cum poate….

A declarat pe surse un fost mahar de la SRI, actualmente tras pe linie moarta si avansat in sistem.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.