Gafă de proporții: Poliția de frontieră a trimis în larg două nave pentru a localiza balena albastră!

Situatie inedita azi la malul marii!

Politia de frontiera Constanta a trimis in larg doua nave militare echipate cu sonare, pentru a incerca sa localizeze si operatiunea balenasa neutralizeze balena albastra!

Navele de patrulare erau echipate cu armament de razboi, pregatite sa traga la ordin, in caz ca se intalneau cu periculosul mamifer marin.

Dupa patrulare, in caz ca nu gaseau balena, politistii erau pregatiti sa monteze 7 km de plasa si mine anti-submarin, ca masuri de precautie.

Actiunea a fost anulata de urgenta dupa aproximativ doua ore, dupa ce toata tarasenia a ajuns la urechile ministrului de Interne.

„Gestul lor e laudabil, au vrut sa garanteze securitatea litoralului romanesc, acum inainte de inceperea sezonului estival. Deci din punctul asta de vedere, merita toata aprecierea si considerarea noastra!

Pe de alta parte insa e adevarat ca baietii au exagerat putin si au dat dovada de exces de zel cand au plecat in cautarea balenei albastre in largul coastelor romanesti.

Toata lumea stie ca balea albastra nu traieste in Marea Neagra ci in Oceanul Arctic.”

A declarat Mimi Pătrunjel, secretar de stat la stat.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.