Viorica Dăncilă: Peste tot în Ardeal am fost primiți cu brațele deschise și cu huiduieli de bucurie!

Viorica Dăncilă neagă că ar fi avut probleme la vizitele recente pe care le-a efectuat în mai multe localități din Ardeal!

Recent revenită la București, Dăncilă a ținut să facă unele precizări pentru a demonta speculațiile apărute în presă vizavi de modul în care s-a desfășurat turneul:

„Au apărut multe minciuni în presă referitoare la această deplasare a mea. Vreau să vă spun că nimic nu este adevărat!

În primul rând că nu am fost acolo pentru a-mi face campanie electorală ci am răspuns unor invitații, unor petiții lansate online de cetățenii din Cluj, Alba și Timiș.

Pretutindeni am fost întâmpinați cu căldură și voie bună. Peste tot în Ardeal am fost primiți cu brațele deschise și cu huiduieli de bucurie. La Cluj oamenii și-au exprimat emoția scuipându-ne, ceea ce inițial m-a derutat dar mi s-a explicat apoi că așa e tradiția în zonă ca persoanele dragi să fie scuipate ușor în semn de respect, ca să nu se deoache.

Practic întregul turneu a fost un succes răsunător, acum suntem la fel de iubiți și în Ardeal ca și în restul țării. Cred că puteți observa și dumneavoastră, cu ochiul liber, cum tot mai mulți români își dau frâu liber emoțiilor și își doresc să facă dragoste cu PSD.

Dacă nici asta nu e o dovadă de iubire, nu știu ce să mai zic….”

Ca concluzionat doamnaDăncilă.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.