Efectul Brexit – In Romania se va organiza un referendum pentru iesirea din Evul Mediu

Incurajate de rezultatele referendumului din Marea Britanie, tot mai multe voci cer si in Romania organizarea unui referendum pentru iesirea din Evul Mediu.

Satui sa fie umiliti de baronii locali si de colegii lui Mihai Vitezul, tot mai multi tineri doresc iesirea tarii noastre din Evul Mediu despre care, spun ei, ne-a adus numai dezavantaje.

In schimb majoritatea romanilor par sa fie de alta parere, in special cei trecuti de 60 de ani, nu vor sa auda nici in Ev Mediuruptul capului de asa ceva si ii acuza pe partizanii referendumului ca vor sa arunce tara in haos, numindu-i golani sau huligani.

– De ce sa iesim daca ne e bine asa cum suntem? Sa ajungem ca betivii aia de englezi, nespalatii aia de francezi sau mai rau, ca nemtii? Se intreaba retoric un vasluian, adept al ramanerii Romaniei in spatiul medieval.

Adica cum dom`le, abia ne obisnuisem cu noul sistem si deja sa iesim? Pai sa il prind eu pe aici pe unu dintr-asta cu iesirea Romaniei, ca ii rup picioarele. A tinut sa precizeze interlocutorul nostru.

Cele doua tabere se infrunta periodic, din 4 in 4 ani, de fiecare data iesirea din Evul Mediu fiind respinsa prin exercitiul democratic liber-exprimat.

Analistii nu exclud insa posibilitatea ca in urmatoarea suta de ani sa se produca o surpriza de proportii si Romania sa paraseasca definitv Evul Mediu.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
  5. Anonim Răspunde
  6. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.