Mai multi politicieni sunt cercetati pentru luare si dare de M..E!

Cutremur pe scena politica romaneasca, DNA cerceteaza un mega dosar in care mai multi politicieni sunt acuzati de luare si dare de m..e.

Luarea si darea de mite este o infractiune grava care se pedepseste conform noului cod penal chiar si cu ani grei de luare si darearest la domiciliu.

Conform procurorilor, politicienii luau de la alegatori si dadeau mai departe catre sefii de partid sau chiar intre ei, pentru a se asigura ca le ajunge pentru ani de zile de acum inainte.

Practica nu este una noua dar in ultimul timp se pare ca a luat o amploare fara precedent, fiind implicati tot mai multi politicieni, din absolut toate partidele, ca intr-o adevarata retea de crima organizata.

Mitele se dadeau si se primeau in cele mai neobisnuite locuri: in parcuri, in cabinete, in toaletele sau pe holurile Parlamentului si chiar in cabinele de votare.

Haideti sa fim seriosi si sa nu ne mai ascundem dupa deget, nu va mai prefaceti ca nu stiti cum se desfasoara o campanie electorala in Romania.

Cu totii am primit si am dat mite mai ales in campanii electorale. Am fost nevoiti sa luam cat mai multe, nu neaparat pentru noi cat mai ales pentru a le imparti apoi partidului. Sefii de la centru ne cereau constant acest lucru.

A marturisit unul dintre parlamentarii implicati in acest dosar, explicand circuitul mitelor in politica romaneasca.

Cercetarile in acest dosar continua si nu e exclus ca pe parcurs scandalul luarii si darii de mite sa ajunga pana la oameni de presa, doctori sau judecatori, acestia fiind banuiti de multa vreme de practici similare.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.