Protestatar PSD: cu Iohannis ăsta o să jungem ca în Belgia sau mai rău, ca în Suedia!

Zeci de mii de susținători ai PSD-ului au venit in capitală pentru a-și apăra locurile de muncă, ajutoarele sociale și valorile tradiționale ceaușiste.

Deși mulți dintre ei fac pe proștii, la fel de mulți sunt cât se poate de autentici:

„Am venit aici ca să-l susținem pe Liviu Dragnea, cel mai lider bun a lui România! Zic unii ca a furat, dar ei nu vor să înțeleagă ca cei de la PSD și dacă fură, tot pentru țara asta o fac, pentru ca noi cei mulți să o ducem bine.

Acum dacă mai fură și omul din când în când, gata trebuie să facă pușscărie? Pai nici pe vremea lui Ceaușescu nu era așa ceva…

Da Iohannis ăsta vrea să ne termine. E plătit de Europa să ne distrugă, nu vedeți? Pe copii îi chinuie de mici cu bacalaureatul, nu îi mai lasă să copieze, ajutoarele sociale umblă să le taie, dacă mai furi și tu ceva vrea să te arunce după gratii, practic nu mai poți să îți faci un viitor în țara asta.

De aia am venit aici, să luptăm cu statul ăsta paralel, cu Kovesi, cu Soros și cu toți ăștia care vor să ne bage în Europa și să ne distrugă!

Păi cu Iohannis ăsta o să ajungem ca în Belgia, Austria sau mai rău, ca în Germania! Acolo lumea muncește din greu, nu au timp să asculte o manea, să vină la un miting, să mânânce un mic sau să bea o bere. Acolo nici PSD nu au…”

A declarat un simpatizant PSD, proaspăt ajuns la miting.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.