Francize ieftine

Francize ieftine pe piata romaneasca? Da, exista si asa ceva si nu vorbim despre scheme MLM sau cine stie ce afaceri dubioase pe internet ci despre francize adevarate, cu taxe si costuri de pornire accesibile.

Francizele ieftine pot fi solutie pentru aceste timpuri de criza, prin definitie francizele ofera avantajul unui sistem verificat, al unui standard de calitate si al experientei in domeniu. Chiar si asa, ca in orice afacere, si francizele sunt supuse unui anumit grad de risc insa cu cat costurile de pornire sunt mai mici, cu atat si riscul este mai mic. Asadar, cei care se afla in cautarea unor francize ieftine, vor gasi util acest articol.

Iata in cele ce urmeaza o lista cu cele mai ieftine francize din Romania:

Gaufre Petit Pierre – Este o franciza cu o istorie de 50 de ani in Franta, care, din 2009, a intrat si pe piata din Romania. Obiectul de activitate este producerea si comercializarea de gofre (tarte delicioase cu fructe), in unitati comerciale ambulante. Este probabil cea mai ieftina franciza din Romania, cu o taxe de franciza ce pornesc de la 200 euro si un cost total de pornire al afacerii de 1300 euro. Pagina de internet a francizei Gaufre Petit Pierre este www.petitpierre.ro

Fiţoşica – Este tot o franciza fast-food insa una cu origine romaneasca, demarata prin 2006. Franciza Fiţoşica este o afacere bazata pe covrigarie si gogoserie, taxa de franciza este de 3 000 euro + TVA pentru Fiţoşica Gogoserie si 3 500 euro + TVA pentru Fiţoşica Covrigarie, iar costurile totale pentru inceperea afacerii pot urca pana la 6 000-7 000 euro. Mai multe detalii despre franciza Fiţoşica puteti gasi pe pagina lor de internet www.fitosica.ro

Agentia imobiliara Perfecta – este o franciza detinuta de grupul romanesc IMO ce activeaza din 1996 . Este una dintre cele mai ieftine francize de pe piata romaneasca cu o taxa de franciza de 550 euro. Adevarul e insa ca piata imobiliara este in momentul de fata blocata si o franciza in acest domeniu nu ar fi poate alegerea ideala pentru aceste timpuri.

Eleven One – este  franciza internationala in domeniul auto ce are ca obiect de activitate oferirea de servicii ambulante de spalare auto fara apa. Taxa de franciza este de 2 350 euro iar pagina lor de internet o gasiti la adresa www.111.ro.

IMO Advertising – membra a grupului de francize IMO, este o franciza in domeniul IT, mai exact dezvolta agentii de webdesign si creatie publicitara. Cu o taxa de francizare de 2 000 de euro, IMO Advertising se inscrie si ea in lista de francize ieftine.

Computer Troubleshooters – o franciza australiana detinuta de Wilson&Suzane McOrist. Dezvoltatorii acestei francize IT au inceput sa dezvolte conceptul in 1996 in Australia, dupa ce au vandut prima lor franciza: Express Bookkeeping care ajunsese la 200 locatii francizate. Din 2005 franciza Computer Troubleshooters activeaza si pe piata romaneasca unde percepe o taxa pentru franciza de 3 000 euro.

Franciza Hera Body Care – o franciza romaneasca in domeniul infrumusetarii si ingrijirii corporale, creata de dr. Ionica Ciortan. Taxa de franciza este de numai 3 000 de euro insa o afacere Hera Body Care presupune un centru SPA si o serie de echipamente si instruire, toate acestea ridicand costurile initiale ale afacerii pana la aprox. 10 000 de euro. Pe www.herabodycare.ro puteti afla mai multe in acest sens.

Acestea sunt principalele francize ieftine de pe piata romaneasca. Daca mai stiti si alte francize ieftine le puteti prezenta in comentariile din subsolul articolului pentru a le analiza si a le insera in articol.

 

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.