Gabriela Firea: Dacă nu mergeam pe stadion, Simona ar fi fost probabil linșată de mulțime!

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, susține că avea dinainte informații despre faptul că spectatorii de pe Arena Națională urmau să o huiduie copios pe Simona Halep.

Pesedista e convinsă că dacă nu era ea să calmeze mulțimea, se putea întâmpla oricând o tragedie:

„Televiziunile soroșiste afirmă ca eu aș fi fost huiduită pe Arena Națională, ceea ce e absurd! Orice handicapat care se uită la Antena 3 știe deja că o huiduiau pe Simona.

Eu am știut dinainte lor!

Am știut ce pun la cale aceste javre cărora le stă în gât succesul Simonei și al PSD-ului și de asta am ținut să fiu lângă ea în acele momente.

Dacă nu aș fi mers personal pe stadion, nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla. Probabil că aceste bestii ar fi linșat-o!

Nu știu cine e în spatele acestei acțiuni, cine îi plătește, cine le dă mâncare și apă, probabil partidele de opoziție i-au adus cu autocarele din diaspora, în fine, nici nu mai contează acest aspect. Bine că am fost acolo și am avut situația sub control.

Cu greu am reușit să îi calmez. Chiar dacă mă urăsc, acești nemernici îmi știu de frică iar prin atitudinea și prin inteligența mea, reușesc mereu să le impun respect. Ăsta a fost de altfel și marele noroc al Simonei!”

A declarat Gabi Firea la o conferință de presă.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Diaspora Răspunde
  2. Dan Dumitru Răspunde
  3. Puya Răspunde
  4. MONTGOMERRY Răspunde
  5. Cristina Răspunde
  6. abbu Răspunde
  7. Dan Lepădatu Răspunde
  8. OmuCuCap Răspunde
  9. cineva Răspunde
  10. nea fane Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.