5 curiozitӑți despre cӑrbunii ecologici și motivele care te determinӑ sӑ ȋi cumperi pentru folosirea narghilelei

5 curiozitӑți despre cӑrbunii ecologici și motivele care te determinӑ sӑ ȋi cumperi pentru folosirea narghileleiNarghileaua este una dintre metodele de distracție foarte larg rӑspȃndite pe tot globul. Ea folosește arome ȋmbietoare și te conduce ȋntr-o stare de completӑ relaxare. Narghileaua poate avea forme diferite și stiluri care sӑ te ȋncȃnte și o poți gӑsi ȋn cafenele, baruri sau la diverse tipuri de petreceri. De asemenea, poți alege sӑ cumperi narghilea pe care sӑ o folosești acasӑ și la petrecerile pe care chiar tu le organizezi. Poți descoperi și o variantӑ care este potrivitӑ pentru transport facil, care are dimensiuni mai mici și este mai ușor de gestionat ȋn timpul cӑlӑtoriilor. Pentru a folosi orice tip de narghilea, ai nevoie de cӑrbuni și este recomandat sӑ cumperi cӑrbuni ecologici. Vei putea achiziționa cărbuni pentru narghilea de la Shisha București și vei putea opta pentru varianta de cӑrbuni ecologici, realizați din coajӑ de cocos. Iatӑ 5 curiozitӑți legate de aceștia și care sunt motivele care te vor determina sӑ ȋi alegi pentru folosirea unei narghilele:

  1. Cӑrbunii ecologici nu au aditivi artificiali și nu conțin sulf

Cӑrbunii ecologici ȋți oferӑ posibilitatea de a nu inhala aditivi sintetici și sulf. Vei putea sӑ ai parte de cӑrbuni care nu ȋți dӑuneazӑ și care te ajutӑ sӑ ai o experiențӑ plӑcutӑ. Cӑrbunii de cocos sunt ecologici, fiind realizați din coaja de cocos.

  1. Arderea lor este lentӑ, au temperaturӑ ȋnaltӑ și rezistӑ foarte mult timp comparativ cu cӑrbunii obișnuiți

Arderea cӑrbunilor ecologici este lentӑ, iar tu vei putea sӑ te bucuri de aceștia pȃnӑ la 100 de minute. Nu vei fi nevoit/ӑ sӑ schimbi cӑrbunii, ci te vei bucura de experiența timpului petrecut alӑturi de prietenii tӑi. Temperatura lor este ȋnaltӑ și, de aceea, vor rezista foarte bine ȋn timpul arderii și vor potența aroma pe care o alegi ȋn acea zi.

  1. Nu au un miros care sӑ te deranjeze și, de aceea, sunt permanent ȋn topul alegerilor clienților

Cӑrbunii ecologici sunt fӑrӑ miros. Fiind inodori, te vor ajuta sӑ te bucuri de aroma pe care o folosești și nu vor determina nici un fel de amestec de mirosuri ȋn zona ȋn care folosești narghileaua. Ei sunt apreciați pentru acest beneficiu pe care ȋl aduc consumatorilor de narghilea și sunt ȋn topul preferințelor acestora.

  1. Pot avea un conținut de cenușӑ de maxim 2,5% și se pot curӑța foarte ușor

Este important sӑ știi cӑ poți sӑ te bucuri de beneficiile unor cӑrbuni ecologici și dupӑ ce sesiunea de narghilea a luat sfȃrșit, atunci cȃnd trebuie sӑ cureți fiecare componentӑ a acesteia. Vei observa cӑ vei avea un reziduu de maxim 2,5% de cenușӑ, ceea ce va face totul sӑ fie ușor de curӑțat.

  1. Costurile reduse sunt ȋntotdeauna apreciate de cӑtre cumpӑrӑtori

Costurile cӑrbunilor ecologici sunt reduse, iar acest lucru este un beneficiu adus consumatorilor. Așadar, cumpӑrӑ cӑrbuni din cocos pentru narghilea, care sunt ecologici, nu au miros și nu lasӑ multӑ cenușӑ dupӑ folosire, avȃnd ȋn plus și un preț foarte bun.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.