Masa Tăcerii vandalizată de necunoscuți: E plină de mesajele „Klaus+Carmen=Love”!

Incident oribil in Targu Jiu! Monumentul Masa Tacerii a lui Constantin Brancusi a fost vandalizat recent de persoane necunoscute.

Turistii care au trecut sambata prin parcul Ansamblului Cultural Constantin Brancusi din Targu-Jiu, au avut masa-tacerii-vandalizataneplacuta surpriza de a constata ca Masa Tacerii a fost victime unui act de vandalism.

Din ultimele cercetari se pare ca vandalii s-au cocotat pe sculpturi, au mancat seminte si au mazgalit monumentele cu mesaje de genul „Bossu”, „Santa Claus”, „Sibiu is the best”, „Fuhrer 2016” sau „Klaus+Carmen=Love”.

Desi autorii acestui gest reprobabil nu au putut fi identificati, camerele de supraveghere au surprins un grup de persoane dubioase care s-au invartit vineri in jurul operelor de arta, iar una dintre ele chiar s-a asezat ostentativ pe unul din scaunele din jurul mesei.

Cert e ca imediat dupa plecarea acestui grup, paznicii au constatat mesajele scrise cu vopsea pe operele lui Brancusi.

Dupa primele indicii vandalii sunt persoane robuste, trecute de prima tinerete dar inca nematurizate complet, care prefera sa scrie, probabil din cauza faptului ca vorbesc rar si prost.

Cercetarile continua dar sunt putine sanse ca autorii sa fie descoperiti.

Autoritatile din Targu-Jiu afirma ca in ultimul timp se confrunta din ce in ce mai des cu astfel de incidente care au devenit din ce in ce mai frecvente dupa campania „Brancusi e al meu”.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.