Năstase îi ia apărarea lui Ponta: La Rahova unii se puneau în spate și de 4 ori la rând!

Dupa declaratiile imbecile ale lui Victor Ponta care a afirmat ca la alegerile din 2014 cozile din Diaspora erau artificiale pentru ca votantii se puneau si de 4 ori la rand, Adrian Nastase, mentorul sau, vine sa faca lumina punand lucrurile in adevaratul lor context.

– Victor e un baiat inteligent si tocmai din cauza asta uneori este mai greu de inteles de catre vulgul inept. Toata colegul lui talpa-iutepovestea cu statul la coada si de 4 ori la rand, pleaca de la mine.

Imi amintesc ca acum ceva timp i-am povestit o intamplare din perioada temnitelor regimului basist cand, la o coada formata in spatele meu, unii detinuti mai glumeti se puneau si de 4 ori la rand.

Cu alta ocazie am explicat pe un post de televiziune ca electoratul din Diaspora se comporta de regula fata de PSD la fel de injust cum se compotau acei detinuti fata de mine.

Fireste, multi din partid se supara dar mie chiar imi place. E o relatie ciudata de iubire si ura, un soi de yin si yang, sau daca vreti de danga-tanga, in fine, nu intru acum in chestiuni de fineturi filosofice.

Ideea e ca afirmatia lui Victor e o metafora care ar trebui inteleasa in aceasta cheie si nu luata mot a mot.

A tinut sa clarifice lucrurile fostul premier.

Pe de alta parte Calin Popescu Tariceanu a sarit si el in apararea lui Ponta.

-Ceea ce spune Victor Ponta e foarte logic. Numai adversarii nostri ar fi capabili sa stea si de 4 ori la coada, daca ar fi fost votantii mei s-au fi bagat in față intrand pe o usa secreta inainte de deschiderea sectiei de votare.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. Anonim Răspunde
  3. Anonim Răspunde
  4. Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde
    • Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.