Profeție înspăimântătoare a lui Nostradamus: în 2017 românii vor descoperi că sunt mai proști decât credeau!

Cum va fi pentru Romania anul 2017? Ei bine, vestile nu sunt deloc bune, conform unei vechi profetii a lui Nostradamus, care, ca la fiecare inceput de an, are cate ceva de spus si despre tara noastra.

profetie-teribilaAstfel, stramosul francez al lui Silviu Brucan, ne-a lasat pentru 2017 urmatorul catren cu referire clara la romani:

In anul 6 al mileniului 3

Poporul de latini dintr-o mare slava

Se va gasi mai prost decat credeau ei

Cand cometa de sare le va cadea in cap!

Catrenul nu mai are nevoie de niciun comentariu, fiind una dintre cele mai clare si limpezi profetii facute vreodata de celebrul Nostradamus si se leaga perfect de cel din 2016, astfel ca nu putem avea niciun dubiu in aceasta privinta.

Primele doua versuri ale catrenului localizeaza evenimentul in timp si spatiu, undeva la periferia Europei.

Totul se petrece intr-o tara condusa de baroni locali si populata de bastinasi cu origine incerta, fie latina, fie slava, ori slavo-latina.

Tara e incremenita in plin ev mediu, fapt scos in evidenta de dihotomia latini vs slavi, concept folosit in Evul Mediu dar total incompatibil cu modul de gandire al mileniului 3 european.

Totusi, profetia lasa o urma de speranta pentru ca daca isi vor da seama cat sunt de prosti cu adevarat, inseamna ca romanii vor face un pas inainte in 2017, pe principiul: ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea.

Insa ultimul vers vine parca sa spulbere si aceasta speranta, cometa de sare care le cade in cap, nefiind altceva decat o metafora sa prostiei omenesti care va provoca un adevarat cataclism ale carui consecinte vor continua sa se manifeste timp de generatii.

A explicat ezoteristul Gianluca Culone, astrologul-șef al Vaticanului.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.