Homosexualitatea determinata genetic sau viciu

Tot mai des auzim in ultimul timp ca homosexualitatea nu ar fi o optiune ci ar avea o cauza genetica, toate bune si frumoase numai ca aceasta afirmatie nu se poate sustine cu probe. Atunci cand sunt intrebati cum se numeste gena homosexualitatii si cine a descoperit-o, partizanii acestei teorii o dau din colt in colt.

Daca homosexualitatea este determinata genetic, ce fel de cod genetic au bisexualii, persoanele care au relatii atat cu persoane de acelasi sex cat si de sex opus? Sau ce se intampla cu acei puscariasi care au relatii homosexuale in inchisoare pentru ca dupa eliberare sa revina la un comportament sexual normal? Li se schimba cumva codul genetic pe timpul detentiei?

Haideti sa vedem ce spun cu adevarat oamenii de stiinta despre aceasta problema.

John W. Money, profesor la Şcoala de Medicină Johns Hopkins şi director al Institutului de Cercetare Psihohormonală, afirma ca „identitatea psihosexuala a individului nu este scrisa in codul genetic” ci se dobandeste.

Nici pana in ziua de astazi, nimeni nu a putut sa faca dovada existentei unei gene a homosexualitatii si atunci de unde ideea asta cu determinarea genetica?

Raspunsul este destul de simplu si usor de intuit. Aceasta idee este vanturata de doar cateva decenii adica exact de atunci de cand organizatiile de activisti gay au inceput sa se implice in politica, sa organizeze marsuri si sa revendice „drepturi” si „recunoastere”.

Majoritatea „cercetatorilor” care vor sa convinga marele public (si in parte reusesc) de factorul genetic si importanta lui in determinarea homosexualitatii, vin doar cu afirmatii generaliste care exprima mai degraba propriile crezuri si sperante decat o argumentatie stiintifica.

Puteti afla mai multe despre falsa gena a homosexualitatii citind articolul respectiv.

De ce este promovata o ideea falsa?

Cum spuneam mai sus, este promovata de ONG-urile si organizatiile homosexualilor. Acestea la randul lor sunt sustinute de anumiti factori politici din doua motive: 1. pentru ca exista politicieni homosexuali care isi sustin „confratii” si 2. in scopuri electorale, pentru ca acei factori politici se asteapta sa fie recompensati cu voturile „comunitatii gay”.

Asa se face ca aceste grupuri de activisti sunt finantate anual pentru a desfasura campanii publicitare si asa numitele „gay parade” in cam toate capitalele europene.

Nu are rost sa mai vorbim aici despre impactul negativ pe care il au aceste manifestari asupra psihicului in formare al copiilor sau adolescentilor, ne vom rezuma doar la a medita asupra acestei coincidente, deloc intamplatoare, dintre promovarea tot mai agresiva a homosexualitatii si inducerea falsei idei a determinarii genetice.

Sa ne gandim putin, exista o multime de cazuri in care homosexualii duc o viata paralela, fiind casatoriti, avand familie si copii si in acelasi timp avand un partener de acelasi sex, sa nu mai vorbim de personalitati celebre ca Elton John sau Alexandru cel Mare care, desi au avut parteneri de acelasi sex, au avut si sotii si urmasi biologici cu acestea. Cum ar fi fost deci posibil daca homosexualitatea lor ar fi fost cauzata genetic?

Sirul de exemple ar putea continua aproape la nesfarsit pentru ca departe de a fi vorba de exceptii, aceste situatii sunt in realitate regula. Foarte multi homosexuali au dobandit aceast comportament datorita anturajului, in inchisoare sau in medii in care predominau persoanele de acelasi sex sau chiar au fost victimele unor pedofili ajungand adesea sa devina ei insisi niste pedofili. In aceste conditii ar trebui sa se ridice seriose semne de intrebare asupra copiilor adoptati de cuplurile de homosexuali, cupluri care au dreptul de adoptie in multe tari asa-zis civilizate.

Si atunci ce legatura are genetica?


Va mai aduceti aminte de primul roman care si-a facut operatie de schimbare de sex acum cativa ani buni? Tin minte ca s-a mediatizat intens fiind ceva inedit si in premiera pentru Romania, ei bine, acum regreta si ar vrea sa nu fi facut niciodata acea operatie:

Acum, regretă decizia luată la 19 ani când a crezut că operaţia îi va schimba viaţa. De schimbat, s-a schimbat, dar doar în rău. „Au fost mulţi oameni care au zis că n-am făcut bine ce am făcut. Am realizat şi eu asta, dar foarte târziu. Acum nu mai am ce face, trebuie să mă obişnuiesc că sunt femeie”, mai spune Sorina. Sursa

Ar mai regreta decizia luata daca homosexualitatea ar fi fost determinata genetic si nu un episod trecator, un act de teribilism din viata lui?

In concluzie, homosexualitatea poate fi defivita in multe feluri, ca un viciu, ca o deviatie sau perversiune seuxala dar in niciun caz nu ca o orientare normala determinata genetic. O gena a homosexualitatii nu exista, este doar un pretext sau o speranta a celor care nu doresc sa isi recunoasca propria anormalitate si nu vor sa admita ca au un comportament sexual aberant.

Homosexualitatea nu este nici pe departe singurul comportament sexual aberant sau deviant, sa nu uitam de pedofili, violatori sau zoofili, ce facem, vom cauta scuze genetice si pentru ei? Vom apuca oare zilele in care criminalii si pedofili vor fi exonerati aruncandu-se pe piata ideea falsa a predestinarii genetice?
Speram ca nu….

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.