Ne ajută până la capăt! Rusia se oferă să păstreze Cumințenia Pământului la Moscova, lângă tezaur!

Gest superb facut de ambasadorul rus!

Dupa ce a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului, Rusia s-a oferit sa ne ajute pana la capat si sa duca ajutor-pana-la-capatopera lui Brancusi la Moscova, unde va fi pastrata alaturi de tezaurul Romaniei, in conditii de maxima securitate.

Unde e mai potrivit sa stea un astfel de obiect, atat de valoros pentru cultura voastra, decat aici la Moscova, alaturi de tezaurul vostru?

Pentru a arata romanilor ca Rusia e bine intentionata si doreste o apropiere sincera de Romania, ne oferim sa facem acest sacrificiu doar din dorinta de a face romanilor o bucurie.

Mai mult decat atat, ne oferim sa va gazduim pe termen nelimitat nu doar Cumintenia Pamantului ci si alte opere ale marelui Brancusi. Coloana Infinitului, Masa Tacerii si chiar Poarta Sarutului, toate pot fi demontate si transportate la Moscova pe cheltuiala noastra.

Ideea ne-a venit imediat dupa ce am auzit ca Brancusi e al vostru si pe cale de consecinta, al nostru, pentru ce al vostru, e si al nostru!

Ne-a declarat ambasadorul Rusiei la Bucuresti, excelenta sa Davai Zoloto.

Nu este prima data cand Rusia incearca o apropiere de Romania, prima data s-a intamplat in 1940 cand, dupa anexarea Basarabiei, Rusia a venit si mai aproape de Romania, la o aruncatura de băț.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.