Coadă la ghișeele ANAF din Caracal: Auzind că prostia se plătește, mii de locuitori își cer drepturile!

Situatie fara precedent in Caracal unde mii de contribuabili si mai ales necontribuabili, s-au bulucit cu noaptea in cap la sediul ANAF, nu pentru a plati vreun impozit ci pentru a cere niste bani, despre care, spun ei, li se cuvin.

coada-la-anafOamenii stau la coada si cate 2 ore pentru a ajunge la ghiseu si a vedea cat primesc.

Din pacate toti au primit pana acum acelasi raspuns si cam aceleasi injuraturi din partea casierelor iar faptul ca unii dintre ei s-au pus si de doua ori la coada, nu i-a ajutat cu absolut nimic.

Oamenii nu inteleg de ce nu isi pot ridica banii, mai ales ca au toate actele in regula.

Isteria a fost declansata de un zvon care a inceput sa circule prin oras si pe grupurile de Facebook caracalene despre niste fonduri la care ar avea dreptul milioane de romani dar in special cei din orasul lor.

Dupa ultimele cercetari, totul a inceput cand celebrul activist caracalean Mimi Fulea a descoperit, intamplator pe strada, un fragment de titlul de ziar ce titra cu litere de-o schioapa: „PROSTIA SE PLATESTE!”.

A simtit ca e de datoria lui sa-si informeze concitadinii despre banii care li se cuvin, mai ales ca nimeni altcineva nu parea sa o faca.

Din pacate insa ori stirea era veche, ori fondurile s-au epuizat rapid, cert e ca niciun caracalean nu si-a putut scoate azi banii pe prostie, astfel incat nu le ramane decat sa apeleze la cardurile de sanatate.

In timp ce unii s-au resemnat si au plecat acasa, o parte dintre nemultumiti dau vina pe hotii din guvern care, spun ei, le-au oprit banii la ordinul lui Soros.

Salvează

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.