GPS la superlativ

Va doriti in masina un aparat care sa fie mai mult decat un simplu gps ? Doriti sa aveti si un internet la bordul autovehicului pe care-l conduceti, si tot odata un tv tuner, dvd, sau de ce nu un mp3 si bluetooth si nelipsitul aparat de radio pentru a putea fi la curent cu stirile de ulima ora?

Cu siguranta veti fi incatati sa constatati ca intru-un aparat mic si elegant, Dynavin in colaborare exclusiva cu magazinul online specializat in comertul cu navigatii dedicate www.edotec.ro va poate oferi toate acestea.

In doar cateva minute daca veti accesa www.edotec.ro va veti convinge ca nu exista un alt dispozitiv pe piata de profil care sa satisfaca nevoile si dorintele dumneavostra la un nivel mai inalt decat Edotec si Dynavin.

Creat pentru a se plia pe nevoile si cerintele pietei actuale, www.edotec.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu sisteme de navigatie dedicata pentru toate tipurile de automobile existente pe piata in acest moment si nu numai atat .

Din colaborarea exclusivita si fructuasa pe care o are Edotec si Dynavin inca de la incepurile intrarii pe piata de profil a rezultat un raport echitabil calitate-pret, asta pentru ca ne gandim in primul rand la clientii nostri.

Pe langa toate acestea sistemele de navitatie sunt omologate si certificate in conformitate cu standardele CE, FCC, ROHS, E-MARK.

Va lasam sa va convingeti de toate aceste lucruri , astfel invitandu-va in lumea online-ului pe www.edotec.ro unde veti gasi toate informatiile despre produsele pe care le comercializam, si de asemenea caracteristicile tehnice ale fiecarui sistem de navigatie in parte.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.
RO16189934
www.edotec.ro

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.