Firea, atac dur la Grindeanu: nu a furat în viața lui nici măcar cireșe dar vrea să guverneze o țară!

Gabriela Firea lanseaza un nou atac la adresa premierului Grindeanu. De aceasta data primarita capitalei pune la indoiala profesionalismul si vocatia primului ministru.

Firea Grindeanu„Inca de la inceput am avut dubii legate de acest personaj care nu imi inspira incredere. Desi pretinde ca e mare lider PSD prin Timis, eu nu am auzit de niciun dosar penal pe numele lui sau sa scrie vreun ziar ceva despre averea sa fabuloasa.

Practic, era un anonim care ocupa un fotoliu care de drept i s-ar fi cuvenit unui lider PSD cu greutate, fie el si femeie, dar pentru binele partidului, am inghitit-o si pe asta.

Acum insa, nu mai pot sa tac!

Au trecut sase luni de guvernare si care e rezultatul? Ordonanta 13 a picat, Codruta Kovesi nu a fost demisa, Dan Voiculescu e tot la inchisoare iar PSD-ul e aproape la fel de sarac ca pe vremea tehnocratilor. E o guvernare dezastruoasa!

E clar ca omul nu se pricepe, nu vrea sau nu poate. Si nici nu e de mirare daca ne uitam in CV-ul lui. Pur si simplu e o rusine pentru un partid ca PSD-ul!

Daca il cauti la cazier iti dai seama ca e curat ca lacrima, nu a luat nici macar o amenda. E clar ca intr-un astfel de individ nu poti sa ai nicio incredere.

Adica cum, nu a furat in viata lui nici macar cirese, dar vrea sa guverneze o tara? Nu m-ar mira sa fie vreun sorosist infiltrat.

Domnule presedinte, daddy, mai Liviule, il mai suportam mult pe antipaticul asta?”

Se intreaba retoric Gabi Firea, intr-o postare pe contul sau din Panama.

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Comentarii
 1. Anonim
  • Anonim
  • Anonim
   • Anonim
  • Anonim
 2. Anonim
 3. Anonim
 4. Anonim
 5. Anonim
 6. Coby
 7. Anonim
  • Anonim
 8. Anonim
 9. Anonim
 10. Dr. Gheorghe Pleșea
 11. Theo
 12. Anonim
 13. Anonim
 14. Anonim g.n
 15. Anonim
 16. Ipu
  • maria

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.