Hipnoza in 5 minute

Hipnoza este unul dintre cele mai gresit intelese fenomene. Perceptia publicului larg vizavi de hipnoza este profund distorsionata de filme, literatura si numerele de iluzionism.

In realitate nu este nimic ocult sau supranatural dar puterea hipnozei poate deschide usi nebanuite.

Mai jos vei gasi doua numere de hipnoza reala pe care le poti testa impreuna cu amicii sau cunoscutii tai.

Roaga un subiect (poate fi vorba de un prieten sau cunoscut) sa stea in picioare, cu mainile intinse inainte, cu pumnul drept strans, cu degetul mare in sus (ca in semnul OK) si mana stanga cu palma deschisa in sus, ca in imaginea de mai jos.

Spune-i sa stea relaxat, sa respire profund de cateva ori si sa inchida ochii. Spune-i sa-si imagineze cu ochii mintii mainile sale intinse, de mana dreapta sa isi imagineze legate sute de baloane cu heliu care ii trag mana in sus, iar in stanga sa-si imagineze o bila foatre grea de plumb.

Acum incepe sa-i dai sugestii hipnotice: „mana dreapta iti este trasa in sus de forta baloanelor de heliu, mana se duce in sus, fara sa o poti controla, mana e trasa sus, sus, sus spre tavan. Bila de plumb din palma stanga apasa greu, foarte greu incat mana stanga coboara in jos, jos, jos spre podea. Mana dreapta se duce in sus, sus, sus iar stanga in jos, jos, jos.”

Continua sa dai astfel de sugestii pana ce vei vedea ca intr-adevar mainile intinse ale subiectului tau se misca in directiile indicate, dreapta cu pumnul inchis in sus si stanga cu palma deschisa in jos.

Cand diferenta dintre ele este suficient de mare, subiectul poate deschide ochii si poate constata rezultatul, ca intr-adevar a functionat.

Puteti face acest exercitiu si pe voi insiva, devenind din excercitiu de hipnoza, unul de autohipnoza.

Cel de-al doilea exercitiu de hipnoza rapida este si mai simplu.

Rugati subiectul sa stea pe scaun, cu mainile impreunate, ca la rugaciune. Degetele aratatoare sa fie paralele, cu o distanta de 1-2 cm intre ele, ca in imaginea de mai jos.

Acum puneti-l sa inchida ochii si cu ochii mintii sa vizualizeze mainile si degetele aratatoare. Sa isi imagineze cum o banda elastica si foarte puternica, de cauciuc masiv, ii infasoara degetele si le lipeste unul de altul.

Banda de cauciuc a cuprins degetele si le strange cu putere, cu o forta careia nu i te poti opune, le strange atat de tare incat degetele se ating si se lipesc, distanta dinte ele nu mai exista, degetele se lipesc, se lipesc, se lipesc.

Dati aceste sugestii pana ce subiectul si-a impreunat degetele cu adevarat.

Ca si primul exercitiu si acesta poate fi transformat intr-unul de autohipnoza.

Acestea sunt exercitii simple si rapide care functioneaza pe majoritatea subiectilor destul de bine.

In afara de aceste numere de divertisment hipnoza are o multime de alte aplicatii si scopuri, inclusiv terapeutice si de automotivare.

Poti invata astfel de aplicatii complexe in materialul Tainele Hipnozei.

Imagineaza-ti cum ar fi sa poti convinge pe oricine foarte usor, in cateva minute, aplicand tehnici de hipnoza deghizate sub forma unei conversatii banale.

Cuvintele sunt foarte puternice, dupa cum ai vazut din exercitiile de mai sus, cuvintele pot face pe cineva sa-si miste muschii involuntar, dar pot face mult mai mult de atat.

Secretele inedite pe care le vei descoperi mai devreme sau mai tarziu din Tainele Hipnozei, trebuie folosite cu responsabilitate si respect fata de cei din jur. Trebuie folosite constructiv si nu pentru a manipula sau a profita de ceilalti pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, toate faptele noastre vor avea niste consecinte, pozitive sau negative, in functie de ceea ce lasam in urma.

Mult succes si exercitii de hipnoza cat mai reusite :).

P.S.: puteti povesti in comentariile de mai jos experientele voastre

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Anonim Răspunde
  2. dani Răspunde
  3. Ion Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.