Idei de afaceri amuzante

Umorul se vinde. Oamenii iubesc compania celor care ii distreaza si ii fac sa se simta bine. Umorul se vinde.

Afacerea prezentata astazi se bazeaza pe minispectacole de divertisment.
Infiinteaza o agentie de divertisment si ofera servicii barurilor, restaurantelor si altor localuri publice. Serviciile de divertisment pot consta in materiale audio cu glume, parodii, inregistrari ale unor grupuri de umor consacrate, etc.

De asemeni pot include si numere de pantomima, reprezentatii individuale ale unor comici locali sau chiar mini spectacole de comedie in colaborare cu un grup de umor. Poti oferi aceste servicii si unor persoane private, la petreceri sau alte evenimente similare.

Principala dificultate o constituie gasirea unor asociati talentati (umoristi) si realizarea unor reprezentatii de succes. Periodic trebuie schimbat programul de umor, dar viata (mai ales cea politica) ofera mereu situatii hilare ce pot constitui puncte de plecare pentru spectacolele grupurilor de umor asa ca asta nu ar trebui sa fie o problema insurmontabila.

Mult succes!

Maine o noua idee de afacere va asteapta pe site-ul nostru!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.