Afaceri cu materiale audio

Poti incepe o afacere profitabila cu casete, CD-uri sau alte materiale audio. Multi oameni nu au timp sa citeasca sau pur si simplu le este mult mai confortabil sa primeasca informatia prin unde radio decat citind-o.

Ideea afacerii este simpla: inregistreaza o carte pe un CD audio si apoi comercializeaz-o. Dar afacerea nu se reduce numai la atat. Poti inregistra povesti pentru copii, cursuri audio de limbi straine, de marketing si de orice altceva iti poate trece prin minte. Poti vinde aceste materiale audio atat intr-un magazin clasic, te poti intelege cu proprietarii de librarii, magazine de CD-uri, etc. ca in schimbul unui comision sa afiseze la vanzare si produsele tale, sau iti poti face un magazin virtual pe internet.

Mai dificil iti va fi sa gasesti informatiile „fierbinti”, cu priza la public, care sa le poti pune in format audio. De asemeni trebuie sa ai mare grija la drepturile de autor in cazul cartilor pe care vrei sa le inregistrezi de exemplu. In rest acest gen de afacere nu necesita o investitie initiala prea mare putand fi pusa in practica aproape de catre oricine.

Nu ratati ideea de afaceri de maine ce va fi publicata pe acest site.

Mult succes in afaceri!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.