O idee de afaceri pe timp de vara

Este o idee de afaceri atat de simpla si accesibila incat si un copil  prescolar poate face bani cu ajutorul ei.

De fapt o fetita de 5 ani din Statele Unite castiga zeci de mii de dolari de pe urma acestei afaceri si daca un copil poate, de ce nu ar putea si un adult?

Afacerea este simpla si speculeaza din plin setea si arsita din timpul verii, singura problema e ca necesita multe ore petrecute in aer liber, dar hei, banii vin muncind iar statul in aer liber nu e chiar cea mai grea activitate din lumea asta!

Dar sa vedem despre ce afacere este vorba.

Ei bine, daca nu ati ghicit deja, este vorba despre standurile mobile cu limonada, foarte populare in SUA pentru ca sunt in principal afaceri pentru copii. Ati auzit bine, afaceri pentru copii.

Visul american este cultivat si incurajat de la cele mai fragede varste iar standurile cu limonada ii ajuta pe cei mici sa invete cum se fac primii bani si in acelasi timp le ofera o sursa serioasa pentru banii de buzunar.

Insa pentru Jayden Sink, o fetita de 5 ani din Kansas City, standul cu limonada a devenit mai mult decat o simpla joaca de-a banii si afacerile. Ea a ajuns sa castige sume uriase pentru varsta ei, mai exact cateva zeci de mii de dolari.

Secretul este „cauza” pentru care strange banii: pentru Pace :).

Micuta Jayden, foto stanga, are o pancarta pe care scrie, printre altele, „Limonada pentru Pace, donatia sugerata 1 Dolar”.

S-a postat strategic cu „taraba” in fata Bisericii Baptiste din Westboro, o organizatie religioasa din SUA cunoscuta pentru discursul sau rasist si extremist, atragand astfel simpatia locuitorilor, in ciuda eforturilor „bisericii baptiste” de a o alunga de acolo cu ajutorul politiei.

In prima zi, Jayden stransese 400 de dolari. Iar situatia s-a repetat zi dupa zi.

Un copilas dragut si o cauza nobila sunt secretele din spatele succesului micutei Jayden, dar asta nu inseamna ca este un caz izolat.

In zilele toride de vara, orice e rece si potoleste setea, se vinde bine, inclusiv apa plata rece.

Daca pustii de 5-6 anii din SUA pot scoate cateva sute de dolari pe zi din lamai, apa si zahar, de ce nu ar putea si un tanar antreprenor din Romania?

Oare ar fi imposibila realizarea unui stand mobil de sucuri naturale care sa deserveasca zonele aglomerate din marile orase sau plajele de pe litoralul autohton?

Este o intrebare la care ar trebui sa mediteze cei care cauta o modalitate de a-si rotunji veniturile vara aceasta.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.