Idei de investitii

Pentru a putea crea surse de venit rezidual pe o perioada lunga de timp, chiar pe viata, este nevoie de investitii inteligente, bine calculate, mai ales intr-perioada economica dificila ca cea pe care o traversam acum.

Trebuie cautate investitiile in acele domenii care pot asigura un venit rezidual, venit ca sa curga in buzunarul tau fara sa fie nevoie sa muncesti zi de zi.

Iata mai jos cateva idei accesibile romanului de rand, care ar putea sa va inspire.

Bursa

Cumpararea de actiuni la companii profitabile iti aduc anual dividende atata timp cat acele companii raman profitabile. De asemeni poti primi bonusuri periodice care te pot ajuta sa iti maresti portofoliul de actiuni astfel incat, in 10-15 ani sa detii un numar considerabil de actiuni.

Pentru o mai mare siguranta este recomandat sa diversifici portofoliul si sa ai actiuni la mai multe companii. La sfarsitul vietii te-ai putea alege cu un portofoliu important pe care sa il poti lasa mostenire urmasilor tai.

Programele de Afiliere

Sunt o invetitie mult mai accesibila decat investitiile la bursa pentru ca nu necesita sume mari de bani pentru a incepe sa investeti in acest domeniu aflat inca la inceput de drum dar cu un potential urias.

Un alt avantaj este ca nu ai nevoie de produsele tale, exista deja produse puternice, care se vad bine, gata facute, tu trebuie doar sa pui pe picioare unul sau mai multe site-uri, sa le promovezi si sa vinzi acele produse prin intermediul lor.

Odata pusa pe picioare intreaga afacere, venitul rezidual va curge in conturile tale de paypal, clickbank sau alte conturi virtuale prin intermediul carora ai ales sa iti desfasori activitatea.

Blogging

Blogurile sunt mini-site-uri usor de facut si intretinut. Crearea unui blog de calitate, pe care sa pui continut util si cautat de useri si apoi sa monetizezi totul cu GoogleAdsense sau alte programe de publicitate, iti pot aduce bani frumosi, fie ca lucrezi la calculator, fie ca esti in vacanta.

Nu vom intra aici in detalii pentru ca subiectul bani din bloguri a fost deja dezbatut intr-un alt articol.

Consultanta

Ai putea oferi servicii bazate pe consultanta intr-un numar aproape nelimitat de domenii (casatorie, diverse cursuri, arta, in fine, acele domenii la care te pricepi cel mai bine si la care poti da lectii la propriu).

Ai putea ajunge sa castigi zilnic de pe urma lor fara sa te stresezi prea mult. Vei avea parte de clienti atata timp cat vei putea sa le rezolvi problemele.

Scrisul

Scrisul si in general drepturile de autor de orice fel, sunt domenii in care poti castiga venit rezidual pe viata. O carte buna, care se vinde „ca painea calda”, te poate face bogat si vei fi platit ori de cate ori cineva o editeaza si vinde, oriunde in lume.

Nu trebuie sa te gandesti automat la un roman de succes, in aceasta categorie intra si compunerea unor piese muzicale ce ar putea deveni hit-uri, scenarii de film si orice forma de arta care se vinde bine.

Pentru a discuta cele cinci idei de investitii prezentate mai sus sau alte idei de investitii la care v-ati gandit, puteti folosi forumul nostru.

Mult succes!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Mariana Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.