Proiect controversat: Primăria din Făurei solicită 10 mil. de euro pentru a construi o stație spațială!

Romania intra in forta in cursa explorarii spatiului cosmic, alaturi de SUA, Rusia sau Franta. Sau cel putin asta propune primarul din Faurei care solicita de urgenta un credit de 10 milioane de euro.

Banii vor fi folositi pentru construirea in localitate a unui punct de lansare a rachetelor spatiale, a unui observator anstronomic si a unei statii de cercetare.

„Avem aici in localitate ruinele fostei fabrici de zahar, e pacat sa o lasam asa. Am vorbit cu un cumnat de-al meu care are firma de amenajari interioare si exterioare si mi-a promis ca pentru 10 milioane de euro poate face aici sediu` NASA.

Mi-a placut idea asta de Star Trek pentru ca nu am mai vazut asa ceva in Romania, asa ca primaria a scris un proiect si acum asteptam finantarea de la doamna Sevil Shaideh care ne-a promis ca e ca si aprobata.

Cand totul va fi gata, aici va fi centrul de cercetare spatiala al Romaniei. Vom face aici si un fel de aeroport, il facem repede din rigips, pe care pot ateriza rachete americane, rusesti, din toata lumea, ba chiar si OZN-uri, asta va aduce bani la bugetul primariei si va dezvolta localitatea.

Eu cred ca e o investitie foarte serioasa. Cu banii pe care ii vom castiga din turism si din taxele de aterizare a rachetelor, preconizam ca in urmatorii zece ani vom face rost de cele 3 milioane de euro necesare construirii unei centrale termice pentru incalzirea orasului, una din principalele probleme ale localitatii.”

A declarat Pompiliu Țepu, primarul localitatii.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.