O afacere profitabila cu investitie initiala zero

Afacerile cu investitii mici sunt rare si cautate. Insa in mod surprinzator exista si afaceri cu investitie initiala zero. Da ati citit bine, nu riscati nici un leu.

Una din acest gen de afaceri cu investitie initiala zero este administrarea de imobile. Pe scurt iata ce presupune acest gen de afacere. Luati legatura cu asociatiile de locatari si le propuneti sa va ocupati dumneavoastra de incheierea contractelor cu firmele de reparatii, in locul proprietarilor, in schimbul unui tarif lunar. Datoria dumneavoastra este sa tineti permanent legatura cu asociatia de proprietari si sa va ocupati de gasirea la cele mai avantajoase preturi, de firme si meseriasi care sa se ocupe de intretinerea imobilului. Reparatii de acoperisuri, de tevi, bransari, debransari, sisteme de inchizatori, izolatie, toate cad in responsabilitatea dumneavoastra. Desigur nu sa le reparati personal ci sa gasiti cele mai bune oferte ale firmelor si persoanelor autorizate sa efectueze aceste reparatii. Pe scurt, sa va ocupati de administrarea eficienta a imobilului respectiv.

Puteti sa deveniti administratorul platit al mai multor blocuri sau imobile, obtinand pentru aceasta importante reduceri din partea firmelor ce se ocupa de reparatii de imobile.

Daca afacerea merge bine va puteti crea chiar o firma de administrare in care sa aveti angajati administratori de imobile.

Pentru a avea acces si la alte idei de afaceri vizitati zilnic site-ul nostru pentru a fi sigur ca nu ratati niciuna.

Mult succes!

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.