Cum iti poti proteja obiectele de valoare

seifExista o multime de motive pentru care ai nevoie de un seif in casa. Principalul motiv este ca seifurile sunt compartimente sigure in care iti poti depozita obiectele de valoare. Daca cineva intra la un moment dat in casa ta, toate elementele din seif vor fi protejate de furt. Sunt compacte, astfel incat sa le poti incadra intr-un dulap, dormitor sau chiar sub un birou, daca este nevoie. Multe dintre aceste seifuri sunt construite cu pereti dubli umpluti cu material ignifug, astfel incat documentele importante si alte obiecte vor fi protejate in caz de incendiu.

Cum iti alegi seiful potrivit

Cand doresti sa achizitionezi un seif pentru casa sau birou, exista cateva caracteristici pe care trebuie sa le iei in considerare pentru a te asigura ca alegi produsul potrivit pentru nevoile tale. Principala caracteristica este capacitatea de stocare, asa ca trebuie sa iei in considerare obiectele pe care le vei tine in seif. Ar trebui, de asemenea, sa verifici si sistemele de inchidere. Acestea pot include incuietori mecanice cu cheie sau inchidere electronica, precum si alte elemente de descurajare a furtului, cum ar fi balamalele rezistente la desfacere si pereti dubli umpluti cu beton.

Daca doresti sa-ti protejezi bunurile in permanenta, atat impotriva furtului cat si impotriva incendiilor, ai nevoie de un seif antifoc. Seifurile rezistente la foc fac o treaba excelenta in protejarea documentelor din hartie. Daca doresti sa-ti pastrezi in siguranta documentele importante, actele casei, pasapoartele si diplomele, un seif antifoc te ajuta sa eviti deteriorarea acestora in caz de incendiu. Seiful antifoc va tine la distanta caldura si fumul de documentele din interior.

Poate esti in cautarea unei seif care nu numai ca-ti ofera protectie impotriva incendiilor, dar, de asemenea, iti ofera posibilitatea de a transporta in siguranta, oriunde, cele mai importante documente. In acest caz, o optiune potrivita pentru tine este o caseta antifoc. Aceasta poate fi depozitata cu usurinta in casa, la birou sau in masina, si este solutia ideala pentru a proteja documente, CD-uri, memorii USB si alte articole, de daunele provocate de foc.

Ia in considerare dimensiunea seifului. Seifurile mici au un design compact pentru a se potrivi in orice loc din casa, dar au un spatiu limitat in interior. Daca ai obiecte de valoare sau produse electronice mai mari, va trebui sa optezi pentru un seif mai mare. Cele mai multe seifuri, fie ele mari sau mici, pot fi montate pe un perete sau fixate in podea. Asigura-te ca stii unde vei amplasa seiful pentru a alege o dimensiune potrivita, si ia in considerare cantitatea de bunuri pe care doresti sa o depozitezi in siguranta.

Cand vine vorba de sistemele de inchidere, poti alege un seif cu incuietoare cu cheie tip barba dubla, sau cifru electronic cu temporizare. Incuietorile electronice functioneza cu baterii, iar in cazul in care se descarca bateria sau uiti codul de securitate, seiful dispune de o incuietoare cu cheie tip SOS.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.