Succes românesc la Summitul NATO: Iohannis a bifat și capitala Poloniei!

Imi doream de mult sa fiu aici, Varsovia era singura capitala europeana unde inca nu ajunsesem si iata ca tocmai au bifat si Varsoviaacum s-a ivit ocazia asta.

Cu Varsovia am terminat toate capitalele din Europa si ma voi concentra acum pe restul obiectivelor.

Stiti, eu si sotia mea ne-am propus ca in primul mandat sa vizitam toate capitalele lumii, ca nu se stie cand si daca vom mai avea ocazia.

Este o experienta unica pentru un profesor, de aceea recomand tuturor profesorilor din Romania sa faca la fel cand vor avea ocazia, ca pana la urma cu asta ramanem in viata.

De asemeni am dat mana cu o serie de oficialitati, am facut o multime de poze si am vizitat celebrul Castel Regal din Varsovia.

Nici nu stiu cand a zburat timpul…

A declarat presedintele Klaus Iohannis la conferinta de presa de dupa Summit.

Succesul Romaniei la intalnirea sefilor NATO din capitala Poloniei a fost subliniatsi de ministrul de externe care crede ca dupa aceasta intrevedere tara noastra va adera la alianta Nord-Atlantica iar in viitor se vor stabili baze americane in Romania si chiar un scut anti-racheta la Deveselu.

De cealalta parte, oficialii americani au laudat Romania pentru prezenta de spirit, si pentru prezenta in general, si au promis ca urmatorul Summit de acest nivel va avea loc chiar in capitala Romaniei, la Budapesta.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.