Afacerile fara E-uri duc la cresterea armonioasa a profitului

Tot mai mult in industria alimentara se creaza o noua nisa de piata : „Alimentatia sanatoasa”. Din ce in ce mai multi oameni sunt interesati de produse naturale, fara conservanti chimici, fara E-uri, colesterol si alti factori nocivi. Ca raspuns la aceasta cerere au aparut noi afaceri in domeniu. Magazine alimentare cu produse pentru vegetarieni sau cu produse exclusiv naturale si netratate chimic sau biologic.

Daca sunteti in cautarea unei idei de afaceri, optiunea unui magazin alimentar cu produse naturale este demna de luat in calcul. Puteti incepe cu un magazin ce comercializeaza harana sanatoasa pentru copii. Sucuri naturale, fara zahar, cereale, lapte proaspat, etc. Uitati de cipsuri, sucuri acidulate sau sandwicuri cu snitele si cartofi prajiti, oricum astea se gasesc pe toate drumurile. Concentrati-va asupra produselor naturale si sanatoase in acest fel vi se va duce repede vestea in zona, mai ales ca in Romania astfel de centre alimentare sunt foarte putine.

Investitia initiala va fi poate ceva mai mare decat in cazul unui magazin alimentar clasic (fructele proaspete si alte produse ecologice sunt totusi destul de scumpe), insa faptul ca oferiti produse proaspete si sanatoase, corelate cu lipsa unei concurente serioase va asigura si un pret bun. Nu incercati sa atrageti clientii printr-un pret scazut, in primul rand ca nu prea va veti permite acest lucru, iar in al doilea rand un pret ceva mai piperat va releva calitatea produselor dumneavoastra in ochii clientilor. Parintii cu dare de mana nu vor ezita nicio clipa sa bage mai mult mana in buzunar pentru sanatatea copiilor lor.

Cu timpul va puteti extinde afacerea fie prin adaugarea de produse alimentare sanatoase si ecologice si pentru adulti, fie prin vinderea francizei si pentru alte magazine din oras si de ce nu, chiar din tara.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.