Victorie pentru România! Un politician ALDE a ieșit pe locul 2 la un concurs internațional de inteligență!

Vicepresedintele ALDE, Catalin Beciu, a castigat un onorabil loc doi, fiind depasit doar de un porc din China, la un Beciuconcurs international de inteligenta intre animale domestice.

Concursul a avut loc saptamana trecuta in Franta, la Lyon, si a reunit cele mai inteligente animale de casa din lume.

Au participat 50 de concurenti din regnul animal, din tot atatea tari, Romania fiind reprezentanta de Beciu, pentru prima oara intr-o astfel de competitie.

Politicianul ALDE si-a depasit cu brio toti contracandidatii, cu exceptia suinei care i-a suflat la mustata medalia de aur.

Chiar si asa, Beciu si-a adjudecat pozitia secunda, cu un IQ stabilit de juriu la remarcabila valoare de 55, fiind astfel doar la un pas de a atinge pragul minim de 60, cat i-ar fi trebuit concurentului nostru pentru a fi promovat in categoria retarzilor.

Succesul obtinut in Franta saptamana trecuta, se pare insa ca i s-a urcat la cap, pentru ca la doar cateva zile dupa ce a revenit in tara, Beciu a inceput sa debiteze o serie de ineptii.

Mai nou a fost zarit undeva pe langa Piata Romana, cocoțat pe un stalp de unde vocifera si arunca cu fecale dupa trecatori.

Din pacate specia e protejata de lege si cetatenii sunt obligati sa suporte astfel de iesiri specifice primatelor neevoluate.

Distribuie articolul sa rada si prietenii tai!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.