Victorie pentru România! Un politician ALDE a ieșit pe locul 2 la un concurs internațional de inteligență!

Vicepresedintele ALDE, Catalin Beciu, a castigat un onorabil loc doi, fiind depasit doar de un porc din China, la un Beciuconcurs international de inteligenta intre animale domestice.

Concursul a avut loc saptamana trecuta in Franta, la Lyon, si a reunit cele mai inteligente animale de casa din lume.

Au participat 50 de concurenti din regnul animal, din tot atatea tari, Romania fiind reprezentanta de Beciu, pentru prima oara intr-o astfel de competitie.

Politicianul ALDE si-a depasit cu brio toti contracandidatii, cu exceptia suinei care i-a suflat la mustata medalia de aur.

Chiar si asa, Beciu si-a adjudecat pozitia secunda, cu un IQ stabilit de juriu la remarcabila valoare de 55, fiind astfel doar la un pas de a atinge pragul minim de 60, cat i-ar fi trebuit concurentului nostru pentru a fi promovat in categoria retarzilor.

Succesul obtinut in Franta saptamana trecuta, se pare insa ca i s-a urcat la cap, pentru ca la doar cateva zile dupa ce a revenit in tara, Beciu a inceput sa debiteze o serie de ineptii.

Mai nou a fost zarit undeva pe langa Piata Romana, cocoțat pe un stalp de unde vocifera si arunca cu fecale dupa trecatori.

Din pacate specia e protejata de lege si cetatenii sunt obligati sa suporte astfel de iesiri specifice primatelor neevoluate.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Comments
  1. Luci Răspunde

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.