Job online part time

Firmã româneascã, în plinã dezvoltare, care activeazã în domeniul multi-level marketing şi care se adreseazã persoanelor cu venituri reduse, dar care totuşi doresc sã demareze o afacere proprie, legalã şi cu investiţii foarte mici, caută colaboratori pentru extinderea afacerii. Activitatea se va desfăşura pe baza de contract legal încheiat cu firma.

Aceastã companie doreşte sã formeze o piaţã în care cererea şi oferta se întâlnesc în beneficiul tuturor, creând avantaje pentru grupul de cumpãrãtori pe care îi reprezintã.

Aceastã companie:
– sondeazã dorinţele şi cerinţele acestora;
– localizeazã cei mai buni furnizori;
– localizeazã cele mai bune produse şi servicii;
– negociazã cele mai bune preţuri şi discounturi;
– oferã o afacere proprie care sã genereze stabilitate financiarã partenerilor.
Castigurile sunt reprezentare de comisioane, bonusuri si reduceri la magazinele partenere. Partenerii nostrii trebuie sa fie persoane perseverente, pasionate de munca online si de lucrul in echipa. Cei interesati pot dezvolta o retea proprie de clienti multumiti, in cazul in care se doreste deschiderea unei afaceri sau promovarea unor produse, online, prin intermediul magazinelor virtuale. Activitatea se va desfasura pe baza de contract de parteneriat.
Activitatea se desfãşoarã pe bazã de contract legal încheiat cu aceastã firmã, iar impozitele şi taxele rezultate de pe urma încasãrii comisioanelor sunt suportate de cãtre companie, câştigul afiliaţilor fiind cel net. Poţi vizualiza şi conţinutul documentaţiei care trebuie semnatã şi pe baza cãreia se primeşte cardul de membru afiliat în aceastã companie.

Pentru a avea un succes garantat în aceastã afacere, trebuie sã recomanzi aceastã oportunitate la doar 3 persoane, deoarece doar 3 parteneri direcţi sunt necesari pentru a putea primi comisioane în urma activitãţii prestate.

Membrii companiei primesc reduceri de preţ la o varietate mare de produse şi servicii, ca de exemplu: combustibili, materiale de construcţii, saloane de înfrumuseţare, cosmetice, diverse tipuri de asigurãri, terapii sau evaluãri ale stãrii de sãnãtate, etc. Ba mai mult permite achiziţionarea de autoturisme, case sau apartamente, prin utilizarea unui sistem de rate folosind banii rezultaţi în urma câştigurilor, atunci când comisioanele membrilor sunt stabile şi consistente.

Toatã activitatea se poate desfãşura online. Membrii nu sunt obligaţi sã cumpere produse sau sã realizeze un target lunar, pentru a putea sã câştige comisioane.

Pentru detalii accesati pagina mro.onlineactivity.org sau adresati intrebari pe adresa contact@onlineactivity.org.

Distribuie articolul sa il vada si prietenii tai!

Pentru o doza in plus de seriozitate, intra pe www.ecomunicate.ro sa vezi comunicate de presa si stiri reale la zi despre afacerile din Romania de astazi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.